Devamsızlıklar faaliyete geçer mi?

trebb

Zeptopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bunun hakkında daha önceden açılmış konu var ancak 1 yıl geçti belki değişmiştir bir şeyler diye yine sormak istedim. 10. sınıfım ve an itibarıyla devamsızlığım 26.5 ve daha yeni hatırladım, sene başlarında hoca 4-5 gün kadar devamsızlığımı yazmamıştı. İlk sorum, sene sonu yazarlar mı bunları? İkinicisi ise, eğer yazarlarsa belki bir şekilde faaliyete geçirebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuşmayın gerek yok emin olun kontrol etmicekler sadece okul günleri boş derslerin doldurulup doldurulmadığı kontrol edilecek.

Her denilen şey aynı veya doğru olmuyor kontrol olayı sadece boş derslerde oluyor o kadar emin olun o kadar sayfaya kimse bakmak istemez uğraşmaz.

Konuşmayın gerek yok emin olun kontrol etmicekler sadece okul günleri boş derslerin doldurulup doldurulmadığı kontrol edilecek.

Kusura bakma tekrar tekrar soruyorum korkudan. Normalde bence de mantıklı olan bu ama okulum umursamaz okullardan değil, Anadolu'ya gidiyorum ve 440 450 puanla girmiştim bilmiyorum bazı daha az nitelikli okullardaki gibi yapıp kontrol etmezler mi?

Gerçi doğru ya, bir tık fazla endişeleniyorum. Teşekkürler.

O devamsızlıkları geçen dönem mi yaptın yoksa sene başımı unuttum da ona göre cevaplıyayım, benim okuduğum okulda dikkat eder ama benim son senem olduğu için fazla kasmıyorlar kolluyorlar. Sizin okul için kesin bir şey diyemem. Siz baştaki sorduğum sorunun cevabını verin net bir şey söylüyeceğim tanıdık birisine.

Çoğu yazmadığını geçen dönem yaptım, bu son dönemde ise belki 1 ya da 2 tane yazmamıştır. Yani sene başladığı gibi değil.

Geçen dönemde de belki 4 5 tane yazmamış olabilir ama bence 4 tür.

Çoğu yazmadığını geçen dönem yaptım, bu son dönemde ise belki 1 ya da 2 tane yazmamıştır. Yani sene başladığı gibi değil.

Tamamdır o zaman bir problem yok gözden kaçmıştır olabilir, sonradan giremezler geçenen seneninkini, ayrıca bu dönem ki devamsızlıkları da 2-3 hafta içinde girilmediyse daha da girilmez. Gözden kaçmış demektir, ama kontrol olayı emin ol sadece boş derslerin yoklaması alınıp alınmadığına bakılmak için yapılır çünkü müfettiş geldiğinde bir şey olduğunda orası boş olursa sıkıntı yaratır o sebebten bakarlar, kısaca takamayın bir şey olmaz olursa da yazın yardımcı oluruz, iyi günler.

Yalnız o 4 tane yazmaması olayı bu sene 1. dönem oldu geçen sene değil.

Yalnız o 4 tane yazmaması olayı bu sene 1. dönem oldu geçen sene değil.

Yine de girilmez mi diyorsunuz?

Anladım zaten kısaca dert edilecek bir şey yok dediğim gibi unutun rahat olun

Tamamdır çok teşekkürler, burada şekeri düşmüş bebek gibi bekliyorum resmen saatlerdir ne olabilir diye düşünüyorum, rahattlattınız sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…