Devamsızlıktan kalındıktan sonra açık liseye geçilip diploma alınabilir mi?

zorgo233

Femtopat
Daha fazla  
Hocam ben şimdi 12. sınıfta devamsızlıktan kaldım meslek lisesindeydim açık liseye geçtim. Şimdi buradan mezun olduğum zaman lisede aldığım mesleğin diplomasını alır mıyım? 12. sınıfı neredeyse bitiriyorum 1 ay kala sınıfta kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben şimdi 12. sınıfta devamsızlıktan kaldım meslek lisesindeydim açık liseye geçtim. Şimdi buradan mezun olduğum zaman lisede aldığım mesleğin diplomasını alır mıyım? 12. sınıfı neredeyse bitiriyorum 1 ay kala sınıfta kaldım.

Hocam bu yıl içinse gidin müdürle falan konuşun disiplin suçunuz falan yoksa silme imkanı olabilir

Bizim lisede müdür yardımcıları ve müdürü konuşurken duydum disiplin suçu olmayandan 4-5 gün silebilirsiniz diyordu

Boş yere 4 sene eziyet çektin artık unut o ustalık belgesini.

Boş yere 4 sene eziyet çektin. Artık unut o ustalık belgesini.

Çok büyük bir belgeymiş gibi... Açık liseden mezun olunca genel diploma alıyorsunuz açık liseden mezun olduğunuza dair.

@Ahmetiweii3, değerini nasıl bilsinler? Herkese anlat da herkes bilgilensin bakalım.

@Ahmetiweii3, değerini nasıl bilsinler? Herkese anlat da herkes bilgilensin bakalım.

Birincisi sana resmi olarak iş yeri açma yetkisi verir berberlik gibi gibi ikinci olarak meslekte yasal yetkinlik kazandırır üçüncüsü iş bulma ve terfi imkanini arttırır dördüncüsü usta öğretici olmanın ön koşuludur beşinci kalfalık'tan ustalığa geçişi belgeler istersen daha sayayım bu sana göre önemli değil çünkü sen meslek lisesi mezunu değilsin ama meslek lisesi mezunu için bu belge çok önemli. İyi akşamlar iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı