Bu işlerle çok uğraşmıştım zamanında, 10 gün özürlü hakkını doldurman bir şeyi etkilemiyor 10.5 olduğunda kalıyorsun ve 20 gün özürlü hakkın var ise diğer tarafa aktarabiliyorsun. Müdür ile konuşmanız yeterli. Ben her sene 30 günümü de kullanıyordum.Aslında benim.
Saygılıyımda, dersler kötü işte hani bir şekilde düzeltilirde ne bileyim.
Hocam 10 gün özürlü 20 gün özürlü hakkımız vardı, 10 gün özürlü hakkım bitti.
"Aslında benim" yanlışlıkla yazdım.
Bu işlerle çok uğraşmıştım zamanında, 10 gün özürlü hakkını doldurman bir şeyi etkilemiyor 10.5 olduğunda kalıyorsun ve 20 gün özürlü hakkın var ise diğer tarafa aktarabiliyorsun. Müdür ile konuşmanız yeterli. Ben her sene 30 günümü de kullanıyordum.
Sınıfta kalmaya çalışma, bir problemin var ise çöz ya da nakil aldır başka bir liseye, daha 2.sınıftasın kendini ve 1 seneni boşu boşuna yakma.
Bak motivasyon videosu gibi konuşmak istemem fakat insanları sadece bu şekilde düzeltebiliyorumHocam şimdi öğrensem seneye zaten hatırlamam. Bir de kaldığımı öğrendiğim için ilgim kalmadı.
Bazı arkadaşlarda yazmış, galiba yanlış algı oluşturdum ben, ben sınıfta kalmaya çalışmıyorum veya okuldan sıkılmadım, sınıfta kaldığımı öğrenince kendi kendime dedim, bu saatten sonra okula gitmem bir şeyleri değiştirecek mi diye sordum kendime, cevabı bulamadığım içinde buraya geldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.