Bak motivasyon videosu gibi konuşmak istemem fakat insanları sadece bu şekilde düzeltebiliyorum
Bak şimdi çalıştığın bir iş yok diye varsayıyorum, sen bir şeyi eğer istersen asla işte ben anlamam, ben yapamam falan demez. İlk önce senin bu huyunu düzeltmen gerek, sonra ise 2 sene sonradaki sınava asılman gerekiyor. Benim abim 2 sene mezuna kaldı ve şuanda üniversiteli Allaha şükür ve bana hep çalış çalış çalış (ders manasında) diyordu. Bende 1 sene sonra LGS sınavına gireceğim ve sınavlarım kötüydü, abimin karşısına geçtim dedim abi işte böyle abim öyle bir konuştu ki yemin ederim nutkum tutuldu konuşamadım önünde ağlamaya başladım (hayatımda neredeyse hiç ağlamadım). O kadar üzücüydü ki yatakta bile ağlamıştım ama sonra kendime bir söz verdim dedim ki ulan bir sınavın var sadece bir sınav sen çalışıyor musun Kerem dedim kendime. O günün sonunda anneme de anlattım bir şey demedi ama üzüldüğü belliydi. O günden beri kendime bir söz verdim dedim ki sen bu sınavı kazanacaksın başka çaren yok dedim o gün bu gündür kendi sıkalamın 2 katında çalışıyorum. Biraz içimi döktüm gibi oldu
O devamsızlık düzeliyor diye biliyorum veli imzasıyla.