Devamsızlıktan sınıfta kaldıktan sonra okula gitmenin yararı var mıdır?

Gelecek sene için hazırlık yapmış olursun ve arkadaşlarınla zaman geçirirsin. Tabi evde bulunmaktam daha mutlu oluyorsan seçim senin.

Bizim bir arkadaş sadece bir gün gelmişti. 5. Sınıf bitti 6. sınıfa geçtim çocuk "naber lan" diyip enseme yapıştırdı bir tane. Nasıl geçti hala anlamış değilim.

Çalışmanız çok iyi tebrik ederim, aynı şeyleri yaşadım yine, klişe şeyleri söylemek istemiyorum fakat yaşadığım şeyler olduğu için klişe sayılmaz. Babam sürekli çalış çabala derdi, gram takmadım sürekli oyun oynadım, gezdim dolaştım. Meslek lisesinde okuyordum, 3.sınıfta kafam yerine gelmeye başladı ve o zaman çalışmaya başladım, şuan Bolu Abant İzzet Baysal'da PR bölümü okuyorum. Sakın motivasyonunu kaybetme, nasihat veren yakınların hep haklı çıkıyor çünkü. Aynısını kardeşime de söylüyorum..

Aslında arkadaşa yazı yapacaktım ama biraz içimi döktüm gibi oldu Teşekkür ederim bu arada çalışmaya devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…