Devamsızlıktan sınıfta kaldıktan sonra okula gitmenin yararı var mıdır?

Okuluna git, derslerine çalış, öğretmenlerinin gözüne gir. Sonra velin gelip müdürle konuşsun. Ailevi problemler vardı ondan gelemedi vs. desin. Devamsızlığını sileceklerdir.

Ben devamsızlıktan kaldıktan sonra okulu bıraktım boş yere gitmenin bir anlamı yok.

Meslek lisesi okudum. Yakın arkadaşlarım çoğu devamsızlık hakkını doldurmuştu. Velilerini çağırarak liseyi bitirdiler. Hatta bir tanesi askerliğini bile yaptı. Veliniz ile gidin devamsızlık düşürürler. Sizde keyfi devamsızlık yapmayın.

Aynen öyle hocam ben iyice devamsızlığın şeyini çıkarmışım, daha okul kapanmasına çok var bu kadar devamsızlık fazla, neyse iyi ki böyle bir şey oldu, aklım başıma geldi.
Katkım olduysa ne mutlu bana iyi günler.

Özürlü devamsızlık 20.5 gün özürsüz 28 gün müdür yardımcısı biz bir şey yapamayız dedi ne yapmalıyım sınıf tekrarı yapayım mı?

Özürlü devamsızlık 20.5 gün özürsüz 28 gün müdür yardımcısı biz bir şey yapamayız dedi ne yapmalıyım sınıf tekrarı yapayım mı?
Aile hekimine gidip durumu anlat belki bir ihtimal sana geçmiş tarihli rapor verebilir. Rapor verirse her türlü işliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…