Devasa Haritalar

koko1ko1

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar buraya oyunda olmasını istediklerimizi yazalım. Mesela ben 2 saat süren 20 kişilik devasa haritalar istiyorum. Sadece bilgisayarı iyi olanların oynayabildiği bir harita.:) Mesela herkes dağınık yerlerde dostlukları falan kendin seçiyorsun. Sonra haritada yerler ele geçiriyorsun falan. Baya zevkli olurdu gibi geliyor. Peki siz ne isterdiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar buraya oyunda olmasını istediklerimizi yazalım. Mesela ben 2 saat süren 20 kişilik devasa haritalar istiyorum. Sadece bilgisayarı iyi olanların oynayabildiği bir harita.:) Mesela herkes dağınık yerlerde dostlukları falan kendin seçiyorsun. Sonra haritada yerler ele geçiriyorsun falan. Baya zevkli olurdu gibi geliyor. Peki siz ne isterdiniz ?
Bana da öyle geldi, özlemiş Age of Empires'ı. :D

Evet 20 biraz fazla oldu galiba. :) Ama şöyle düşünün, tek Hero'sunuz, size bir yer verilmiş ve belli Spam bölgelerinden sürekli Minion'lar Spawn'lanıyor, sonra o Spawn yerlerini falan ele geçiriyoruz. Minion'ları güçlendiriyoruz, kendimizi geliştiriyoruz falan. :)

Uyarı! Bu konu 16 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı