Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

Evet olur hocam. Oynarsınız.
Hocam dediğiniz dosyanın içindekileri RDR2.exe'nin yanına attım. F7 tuşuna basınca panel açılıyor ama yazıları görünmüyor. Yoksa lml klasörüne mi atmalıyım?

Hocam dediğiniz dosyanın içindekileri RDR2.exe'nin yanına attım. F7 tuşuna basınca panel açılıyor ama yazıları görünmüyor. Yoksa lml klasörüne mi atmalıyım?Eki Görüntüle 2088346
Türkçe yamayı kapatıp deneyince düzeliyordu. Sonrasında tekrar açabilirsiniz. Zaten tek seferlik bir işlem olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Sistemimde 3060 var sizce yeterli gelir mi kart bu modlarda 60 FPS üstü görebilir miyim ince ayarlardan kısıp.

Hocam bende 3060 Gaming X var 60-80FPS arası geliyor.

Türkçe yamayı kapatıp deneyince düzeliyordu. Sonrasında tekrar açabilirsiniz. Zaten tek seferlik bir işlem olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Oldu hocam teşekkürler.

Hocam bir de Blackwater'a gittiğimde haritada yalnızca barın işareti vardı. Ancak Online'de gittiğimde orada terzi vs. daha çok yerler vardı. Arthur ile gittiğimizden normal mi?

Bu arada sadece blackwaterda az yer varmış. Diğer yerler sıkıntısız.

Son düzenleme:
Story modda blackwater için çok bir şey olmuyordu. Başka modlar ekleyerek çeşitlendirilebiliyor. Kullanmadığım için eklemedim. Ufak bir araştırmayla aynı sitede bulunabilirler.

Hocam tüm modlar için scripthook mu indirmem lazım?

Hocam tüm modlar için scripthook mu indirmem lazım?
Script Hook, Lenny's Mod Loader ve Mod Manager kurduktan sonra RDR2 için yapılmış olan tüm modların %99'unu indirebilirsiniz. Bazı modlar yalnızca lenny's mod loader'a ihtiyaç duyuyor, bazıları yalnızca script hook'a veya her ikisine de ihtiyaç duyulabiliyor. Mod Manager ise modların kontrol altında tutulması için gereken bir manager.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yeni bir modlu gameplay yayınladım.

Hocam 2. Kez başlamıştım Bölüm 3'ün başlarındaki gerçekten hepsini uygulayınca nasıl bir şey olacak merak ediyorum. Bir de çeşitli oyun içi hatalara yol açmaz değil mi ?

Hocam 2. Kez başlamıştım Bölüm 3'ün başlarındaki gerçekten hepsini uygulayınca nasıl bir şey olacak merak ediyorum. Bir de çeşitli oyun içi hatalara yol açmaz değil mi ?
Yani bölüm 3 ün başlarındayım.

Modlarla şu an chapter 3'e gelmek üzereyim denebilir. Herhangi bir oyunkıran sorunla karşılaşmadım. Yalnızca bir kere sonbahardayken kar yağdı. Bug olmuştur deyip gir-çık yapınca da düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…