Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

RTX3050 laptop GPU 4 GB VRAM.
8 GB RAM 3200 Hz.
i5 11320H
Akıcı oynar mıyım?
Hocam normal RDR2'yi soruyorsanız 8 GB RAM belki sıkıntı çıkarabilir, arada takılmalara sebep olabilir. Modlarla çok bir fps kaybı olmasa da kaynak kullanımı arttığı için ne kadar etkilenirsiniz bilmiyorum. Grafik modlarını kurmayıp oynanışa etki eden modları kursanız sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.

4K Story and Side Charachters keşke 2k için olsaydı, oyunda destan yazdım ama karakter yüzlerini iyileştirmedim. Mod kurarak oynamak istemiyorum.

4K Story and Side Charachters keşke 2k için olsaydı, oyunda destan yazdım ama karakter yüzlerini iyileştirmedim. Mod kurarak oynamak istemiyorum.
Hocam demek istediğinizi tam anlayamadım ancak o modu herhangi bir çözünürlükte (1080p/1440p) kullanabiliyorsunuz.

Hocam normal RDR2'yi soruyorsanız 8 GB RAM belki sıkıntı çıkarabilir, arada takılmalara sebep olabilir. Modlarla çok bir FPS kaybı olmasa da kaynak kullanımı arttığı için ne kadar etkilenirsiniz bilmiyorum. Grafik modlarını kurmayıp oynanışa etki eden modları kursanız sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Yok modlu değil aga düz modsuz grafik ayarı fark etmez.

Lml klasörüne atın.

Hocam diğer modlar kurulu şekilde collyrium redone, upscaled terrain ve level of detail modlarını açıp kapayarak ekran görüntüsü alıp açık ve kapalı hallerini karşılaştırdım. Collyrium redone çalışıyor ancak diğer ikisinde bir fark göremedim. Benden mi kaynaklı bilmiyorum, mod Manager'da görüyor ama fark yok gibi. Hepsini lml klasörüne attım.

Hocam diğer modlar kurulu şekilde collyrium redone, upscaled terrain ve level of detail modlarını açıp kapayarak ekran görüntüsü alıp açık ve kapalı hallerini karşılaştırdım. Collyrium redone çalışıyor ancak diğer ikisinde bir fark göremedim. Benden mi kaynaklı bilmiyorum, mod Manager'da görüyor ama fark yok gibi. Hepsini lml klasörüne attım.
Level of detail modunu extreme'de kullandım. Bana farklılığı hissettirmişti. Upscaled Terrain ise belli dokuları arttırdığı için her yerde gözükmüyor diye biliyorum. Ama listeye eklemediğim bazı modlardan sonra upscaled terrain'i çıkarmıştım. Eğer hala fark görmüyorsanız kaldırabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni modlu RDR2 videosu. Ekstra bir şey yok, sadece oynarken öylesine ekran kaydı aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı