Rehber Devasa RDR2 Grafik Ayarları ve Modlama

Arkadaşlar rehberde anlatıldığı gibi yaparsanız çözersiniz TR yamayla da herhangi bi çakışma söz konusu değil. Oyun orj olsun dikkat edin. (korsanda denemeyin crash yiyor) Her modu eksiksiz kurdum şuan çalışmakta.
@Gordrhain hocam günaydın, scripthook ve dinput8 dll dosyaları tryamayla çakışıyor mu? Bildiğim kadarıyla tryama da bu dosyaları değiştiriyordu birbiriyle çakışmaz mı?

Hocam türkçe yamayla çakıșmadığını da rehberin mod kısmına ekleyeceğim sayenizde. Teşekkürler geri dönüş yaptığınız için

Hocam Türkçe yamayla çakıșmadığını da rehberin mod kısmına ekleyeceğim sayenizde. Teşekkürler geri dönüş yaptığınız için

Hocam all weapon unlocked modu bozuk veya kaldırıldı mı? Yükleme tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor ve tam anlamasam da modun yorumlarında modun kaldırıldığıyla ilgili bir şey okudum sanırım. Yanlış anlamışta olabilirim.

Hocam aman hesabınızı silmeyin ihtiyacımız olur falan böyle bir rehber bir daha bulamayız.

12'de yazmaya başladığımda düzenlemesiyle beraber 4-4.30 gibi bitmişti.
Şöyle konular görünce oynayasım geliyor ama oyunun başında olduğum için çok sıkılıyorum. Henüz 2 saat falan oynadım neredeyse sadece at sürüyorum.

Şöyle konular görünce oynayasım geliyor ama oyunun başında olduğum için çok sıkılıyorum. Henüz 2 saat falan oynadım neredeyse sadece at sürüyorum.
Sonradan açılıyor oyun ve inanılmaz hal alıyor.

Hocam aman hesabınızı silmeyin ihtiyacımız olur falan böyle bir rehber bir daha bulamayız.
Çok teşekkürler hocam
Hocam bende çalışıyordu sorunsuz şekilde. Kendi dosyamı atayım:
Hocam çok iyi olur, teşekkürler
İstediğiniz modları ekledim. Listenin sonunda bulabilirsiniz

Son düzenleme:

Sistemimde 3060 var sizce yeterli gelir mi kart bu modlarda 60 FPS üstü görebilir miyim ince ayarlardan kısıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…