Rehber Devasa The Witcher 3 Mod Listesi ve Modlama

Rica ederim. Türkçe yamaya gerek yok, oyunun Türkçe dil desteği var.
Gönüllü çevirisi vardı galiba Witcher 3'ün. CD Projekt'in yaptığından daha iyi.

Yok benim kastım Türkçe dil desteği olmayan oyunlar için güvenli bir site var mı diye merak etmiştim.
Ha, o şekilde mi. Ben genelde oyun.ceviri, Animus projesi, Anonymous çeviri ve Apex çeviri kullanıyorum. Oyun.ceviri ücretsiz. Animus projesi maalesef çeviri işini bırakıyor. Bir süre sonra tüm yamaları internete yükleyip işi bırakacaklar. Anonymous'un ücretli, ücretsiz çevirisi var. Geneli üyelik sistemi altında ücretli ama. Aylık 30 TL verip kullanabilirsin. Apex çeviri de artık bıraktı çeviri işini. Forumda biri tüm yamalarının linkini bırakmıştı. Aşağıya bırakırım. Birkaçını kullandım, yamalar güvenli.
Onun dışında forumun Türkçe Yama bölümünü kullanabilirsin. Güvenilir yama paylaşıyorlar orada. Sorunlu yama olunca arkadaşlar tepki gösteriyor zaten.

Teşekkürler kaldırınca çözüldü.

Modlamaya hazırlık kısmında .xml dosyalarına yaptığımız değişikliği hangi modlarda kullanmamız gerektiğini tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misin?

Modlamaya hazırlık kısmında .xml dosyalarına yaptığımız değişikliği hangi modlarda kullanmamız gerektiğini tam olarak anlayamadım yardımcı olabilir misin?
Modları kurduktan sonra "\The Witcher 3\bin\config\r4game\user_config_matrix\pc" dizinini kontrol et. Orada bulunan modlara ait .xml dosyalarını düzenlersin.

Modları kurduktan sonra "\the Witcher 3\bin\config\r4game\user_config_matrix\pc" dizinini kontrol et. Orada bulunan modlara ait .xml dosyalarını düzenlersin.

Bu dizine gelen her .xml dosyası için mi yapmam gerekiyor?

Bu dizine gelen her .xml dosyası için mi yapmam gerekiyor?
Her menü sekmesi en fazla on satır içeriyor. Bu onundan biri de "Geri" satırı. Yani dokuzdan fazla menüde yer alan mod yüklediğin zaman onuncu mod ve sonrasını menüde göremezsin. Bu yüzden de o modlara ait ayarlamaları yapamazsın. Eğer orada dokuzdan fazla mod varsa bunu yapmalısın. Eğer azsa isteğine bağlı olarak yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…