Devastator 2 vs. Devastator 3

Makaleler
5
Yer
elazığ
Lütfen yazdığım her şeyi okuyun öyle cevap verin. 25 TL fark var. Mekanik klavye bozuldu buna geçmek istiyorum. Devastator 3 bildiğimiz normal klavye gibi. Devastator 2 mekanik hisli deniyor. Sizce hangisini almalıyım? İkisini yerine Master Keys Lite almak mantıklı mı? O zamanda fare masrafı çıkmış olacak. Cevapları bekliyorum.

Bir sorum daha olacak: Devastator 3 normal klavye gibi. Devastator 2 mekanik hisli ben Devastator 3 alsam Devastator 2 almadım diye sıkıntı yaşar mıyım? RGB renk felan pek derdim değildir. @Cooler Master Türkiye Devastator 2 ve MasterKeys Lite l switchleri aynı mı acaba?
Bir şey eklemek istiyorum. Klavyede anti ghosting özelliği var mı? Yok ise alınmaz mı? CS:GO gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devastator 2'de Mem-Chancial switchler kullanılıyor. Bir nevi mekanik hisli diyebiliriz. Bütçene uyuyorsa Masterkeys Lite Combo alman daha iyi olur.
Onlari biliyorum fakat yorumlarını okudum 1 senede bozuluyor felan yazmışlar. Lite L alıp ayrı olarak mouse alacagim. Suan dusuncem bu yönde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı