DevicesFlow_26f84 hizmeti virüs müdür?

Beni de alıntılamışsın ya.

Her Windows hizmeti için kişiden dosyayı paylaşmasını isteyip hashlere mi bakacaksın? Hem ben salla filan demedim. Bir zararlı bulamadıysa o program büyük ihtimalle bir sorun yoktur diye düşünüp o cevabı verdim.

Seninki de çok iyiydi zaten. Dosyayı istemişsin anca. Dosya istemeden yardım edemiyorsun.
Dostum sen hala anlamıyorsun. "Dosyayı istemişsin anca" ne demek? Adama yardım etmeye çalışıyorum, burada amaç senin gibi 10 yaşında assecreed nickli çocuklarla sidik yarıştırmak için dosyayı istemeden "hea ben tespiti koydum ya, ee şey ya bende de var aynı dosya, yani bi şey yoktur." diyip bi de üstüne benim nazikce "Dostlar her hizmetin sahtesi olabilir." dememe "Ne yapalım?" diye yanıt verip bi de üzerine üste çıkmaya çalışmak değildir. Amacımız yardım etmek ve sen de yanlış düşündüğün için hepinizi alıntılayıp nazikçe uyarmışım. Ki sen okuduğunu dahi anlamıyorsun o ayrı da.. Sen en iyisi depresif atarlı ergenlik hayatını bitir, sonra burada millete "Antivirüsle, Anti-Malwarela" tara vs. diye yorumlar yaparsın. Bi sen biliyorsun virüs şüphesi olunca tarama yapmayı... Daha da yanıt vermiyorum, yazık...

burada amaç senin gibi 10 yaşında Assecreed nickli çocuklarla
Bi adıma ve yaşıma laf atmadığın eksikti onu da yaptın. Ben seninkine bir şey diyorum mu?
dosyayı istemeden "hea ben tespiti koydum ya, ee şey ya bende de var aynı dosya, yani bi şey yoktur." diyip bi de üstüne benim nazikce "Dostlar her hizmetin sahtesi olabilir." dememe
Ya arkadaş ben tespiti %100 koydum mu dedim? Okuduğunu anlama da sorunun mu var? O her hizmetin sahtesi olabilir sözünü ben de dedim.
"Ne yapalım?" diye yanıt verip bi de üzerine üste çıkmaya çalışmak değildir.
Ben üste çıkmaya çalışmıyorum. Ben de sana nazikçe dedim sen hemen benim dediğime laf atamaya başladın. Ben senin düşmanın mıyım? Düzgün konuşamıyon mu?

Amacımız yardım etmek ve sen de yanlış düşündüğün için hepinizi alıntılayıp nazikçe uyarmışım. Ki sen okuduğunu dahi anlamıyorsun o ayrı da..
Okuduğumu senden daha iyi anlıyorum.
Sen en iyisi depresif atarlı ergenlik hayatını bitir, sonra burada millete "Antivirüsle, Anti-Malwarela" tara vs. diye yorumlar yaparsın.
En azından senin gibi atarlı değilim. Benim hayatıma da karışamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı