Devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı

  • Konuyu başlatan Lodge
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynak. Danıştay 10. Dairesi tarafından alınan kararla birlikte, devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı. Yorumlarınızı merak ediyorum.

1615639574542.png


Gerçekten şaka gibi, yazıklar olsun diyorum.
 
İyi olmuş. Artık her yerde Atatürk resmini görmeyeceğim. Zaten yeterince heykeli var, bunlar yeter.
Geçmiş olsun dostum. Ülkede istenmediğinizin farkındasındır umarım. En ufak bir tökezlemede bu kadar nefretini kazandığınız ve artık antika haline gelmiş dininizden soğuttuğunuz insanların gazabına uğrayacağınızın da korkusuyla yanıp tutuşuyorsunuz en baştakinden ayağa kadar.
 
Umarım mantıklı bir açıklaması vardır bu yapılan değişikliğin. Mantıklı bir açıklaması yoksa ki büyük ihtimalle yok yapılan ağır şerefsizliktir. İlk önce Andımız sonra bu olay. Neyinden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Gelip geçici bir siyası parti ne ara ülkenin temel taşlarından birisini devlet madalyalarından kaldırıyor, nasıl Andımız'ı okutmuyor ? Yüksek Seçim Kuruluna dahi müdahele ediyor adamlar. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu olay hakkında.
 
5 yıl önce kalktı sanırım. Bir olayla oldu yeniden fakat ayrıntısını bilmiyorum. Bakmak lazım.
Sözde aşırı milliyetçilik ve faşistlik içerdiği gerekçesiyle kaldırılmıştı. Ben kendi ülkemde Türküm diye bağırınca faşist mi oluyorum?
 
Umarım mantıklı bir açıklaması vardır bu yapılan değişikliğin. Mantıklı bir açıklaması yoksa ki büyük ihtimalle yok yapılan ağır şerefsizliktir. İlk önce Andımız sonra bu olay. Neyinden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Gelip geçici bir siyası parti ne ara ülkenin temel taşlarından birisini devlet madalyalarından kaldırıyor, nasıl Andımız'ı okutmuyor. Yüksek Seçim Kuruluna dahi müdahale ediyor adamlar. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu olay hakkında.

Atatürk'ü unutturmaya çalışıyorlar. Bundan 20 30 yıl sonra paraların üstünde vs RTE olmazsa bir şey bilmiyorum.(Bence)
 
İyi olmuş. Artık her yerde Atatürk resmini görmeyeceğim. Zaten yeterince heykeli var, bunlar yeter.

Senin gibi biri için gereksiz mesaj ve hakaretten uyarı yemek istemiyorum. Tamam... Arkadaşça bir dil ile anlatmaya çalışayım...
Arkadaşım o adam olmasaydı senin baban belli olmazdı. Hatta belki sen bile olmazdın. Türkiye? Hiç olmazdı. Kutsallara laf etmeye hakkın yok! Böyle sildirtmeye çalışanlar olacak. Ama unutturmayacağız! moderatörden rica ediyorum. Bu mesajıma uyarı atmayın...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı