Her üniversiteye MYP ile yatay geçiş olabilir, bir seferliğe mahsus yapabiliyorsunuz. Sınava girdiğiniz seneki puanınız ile tercih yapabiliyorsunuz ve o seneki puanlar baz alınıyor. Puanınız üzerindeki bölümleri de tercih edemiyorsunuz.
Anladım çok teşekkür ederim, kontenjan 25 kişinin %30'undan yaklaşık 7 kişi filan olur sanırım eğer kurallara göre yaparlarsa.
Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş ve normal yatay geçiş farklı şeyler, hangisiyle yapacaksınız?Merhaba hocam benim bir sorum olacaktı ben Kıbrıs'ta İngilizce ön lisans bir bölüm okuyordum Türkiye'ye geçmek istiyorum transkript belgem ve ders içerikleri İngilizce haliyle sence bir sorun olur mu başvurumda bilgili gibisiniz.
Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş ve normal yatay geçiş farklı şeyler, hangisiyle yapacaksınız?
Benim orijinal sorum normal yatay geçiş olan her üniversitede MYP ile yatay geçiş olur mu idi ama modlar değişmiş sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.