MYP ile yatay geçiş kontenjanı neden az?

attemps

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, SDÜ tarih ikinci öğretim için MYP ile yatay geçiş verdim fakat anlamadığım bir konu var. MYP kontenjanı %30 olmalı deniyor fakat YÖK'ten kontenjana baktığımda 2 kişilik yer açılmış, anlamadım. Ayrıca puanım 298, üninin puanı 265. kesin geçer miyim?

İkinci öğretimler kapanıyor diye biliyorum. Belki o yüzden kontenjanları iyice azaltmışlardır. Normal öğretim kontenjanı ne kadar onu kontrol et. Zaten şu an ikinci öğretim okuyanlar mezun olduktan sonra tamamen kapanmış olacak ikinci öğretimler ile ilgili her şey. Puanın normal şartlarda rahat geçecek seviyede 2 kontenjan az ama çok talep olacağını sanmıyorum bu bölüme geçersin rahatça.

Orası yanlış gösteriyor ben kendi girdiğim yere baktım kontenjan 3 kişi gösteriyor ama 11 kişi girdi bu dönem.

Yatay Geçiş Kontenjanları buradan baktıysan burası bence GANO ile yatay geçiş.

Bende anlamadım acaba nereye sorup doğruya ulaşacağım bilmiyorum ayın 2'sinde açıklanıyor bakacağım artık gende teşekkür ederim her şey için.

Orası yanlış gösteriyor ben kendi girdiğim yere baktım kontenjan 3 kişi gösteriyor ama 11 kişi girdi bu dönem.

Yatay Geçiş Kontenjanları buradan baktıysan burası bence GANO ile yatay geçiş.

Dediğiniz gibi 3.asıl olarak yerleştim 2 kontenjan yazıyordu.

Son düzenleme:
Hocam merhaba bende bu sene olursa baharda olmazsa güz dönemi için SDÜ tarih ya da ısübü grafik tasarım düşünüyorum kontenjanlar nasıl beni bilgilendirebilir misiniz bende bakıyorum 2 ya da 3 kişilik kontenjanlar gösteriyor SDÜ bu sene 297 ile kapatmış benim puanım 313 girebilir miyim sizce bir de şu anki okuluma gitmiyorum devamsızlık ve ffler sorun çıkartır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı