- Makaleler
- 4
Bak buraya yazabiliyorsun, demek ki bir cihazın var...
Adam Android 6x bir cihaza sahip, bu demek oluyor ki düşük bütçeli bir telefonu var, kendini bile zor çalıştıran bir telefon ile derse girmek zorunda. Lütfen böyle aptalca yorumlar atmayın.Bak buraya yazabiliyorsun, demek ki bir cihazın var...
Hocam bir cihazın olması önemli mi? Belki kardeşleri var, onlar için yazıyor? Bilmediğiniz insanlar hakkında neden böyle konuşuyorsunuz?Bak buraya yazabiliyorsun, demek ki bir cihazın var...
Geçen konuştuk bu yardım kampanyalarını düzenleyen birisiyle (Devlet kurumunda değil özel bir vakıfda görevli) kendisi hem maddi yardımda bulunabilirsin hem de cihaz hediye edebilirsin ama minimum: 1280x720 çözünürlülük, ön kamera ve mikrofon şart, en az 32GB dahili hafıza, Android 7.0+ veya IOS 11+, şeklinde tablet kabul ediyoruz dedi. Ayrıca kendilerinin de toplanan para ile aynı şekilde minimum bu özelliklerde cihaz satın alıp yardım edeceklerini söyledi.Devletin verdiği PC'den ne bekliyorsun?
PC 3000TL diye okumuştum haber sitelerinde. 1 hafta sonra elime tablet falan geçecek. Size bilgi veiririm tablet hakkında.
Onu diyordum. Herhalde ondan dağıtacak.Acun ılıcalının yardım toplayıp dağıtcağı laptop 3000 TL diye biliyorum.
3000TL ye düşük bütçeli bir oyun bilgisayarı toplanabilir, fakat laptoplar öyle değil.Acun ılıcalının yardım toplayıp dağıtcağı laptop 3000 TL diye biliyorum.
Bak buraya yazabiliyorsun, demek ki bir cihazın var...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.