Devletin dershanesiyle YKS'ye calisilir mi?

k4moncik

Hectopat
Merhaba bu sene yarim yamalak calistigim icin 150kden mezuna biraktim. Isparta'da yasiyorum, limit dershanesine gidiyordum ve ailem bu sene de gitmemi soyluyor ancak aileme yuk olmak istemiyorum. Isparta'da devletin oguzata dershanesi varmis. Gidip konustum TYT-AYT kaynaklari bes yayinlariymis, akilli tahtalarimiz var eger bir sıkıntın olursa yardimci oluruz dediler. Sureci nasıl ilerlettiklerini sordugumda ekim gibi baslayip aralik civarinda TYT'yi bitirdiklerini ardindan AYT'ye basladiklarini soylediler. Sizce ne yapmaliliyim? Dershane merakim yok ama ailem bir yere baglansan iyi olur dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sene yarim yamalak calistigim icin 150kden mezuna biraktim. Isparta'da yasiyorum, limit dershanesine gidiyordum ve ailem bu sene de gitmemi soyluyor ancak aileme yuk olmak istemiyorum. Isparta'da devletin oguzata dershanesi varmis. Gidip konustum TYT-AYT kaynaklari bes yayinlariymis, akilli tahtalarimiz var eger bir sıkıntın olursa yardimci oluruz dediler. Sureci nasıl ilerlettiklerini sordugumda ekim gibi baslayip aralik civarinda TYT'yi bitirdiklerini ardindan AYT'ye basladiklarini soylediler. Sizce ne yapmaliliyim? Dershane merakim yok ama ailem bir yere baglansan iyi olur dedi.

Vallahi hocam tüm iş sende biter. Ama ailende demek ki vermek istiyor geç olmadan da yazılman gerek bence dershaneye gıdebılırsın.

Eğer eğitmenler iyiyse neden olmasın? Bence gir bir bak 1-2 ay sonunda seviye belirleme sınavlarındaki performansına göre verim alırsan devam et. Özel dershanelerin farkı genelde kitapları önceden belirleyip hocalara kitap konularını ayrıntılı işlemeleri oluyor. Öğrenci bilgiyi almak istedikten sonra aynı etkiyi yapar en sonunda. Özellikle sonraki yks sınavına 8 aydan fazla süre varken denemek için fazlasıyla vaktin bulunmakta. Mesela hocaları sevmedin başka bir sınıfta denersin seçenek baya bol. Özel dershane fiyatlarına bakınca akla gelmesi gereken ilk soru bu para karşılığında istediğim performansı alıyor muyum olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı