Devre dışı bırakılan Discord hesabı açılabilir mi?

Emrhan50

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün birdenbire Discord hesabım devre dışı bırakıldı. Ne yapmam gerek? Ticket attım dönüş bekliyorum. Spam ve flood'dan yediğim söylense de böyle bir şey yapmadım. Sizce açarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün birdenbire Discord hesabım devre dışı bırakıldı. Ne yapmam gerek? Ticket attım dönüş bekliyorum. Spam ve Flood'dan yediğim söylense de böyle bir şey yapmadım. Sizce açarlar mı?

Çok çok çok çok zor adamların umurlarında bile değil hesabım yaşdan dolayı devre dışı bırakıldı kimliğimiz ve yüzümüzün gözüktüğü fotoğraf istiyolardı attım kabul etmediler 2. defa attım kabul etmediler 3. de maillerime bile bakmamaya başladılar bir sürü mail attım hiçbirine bakılmadı dönüş yapılmadı early vardı hesapta :(

Early umurumda bile değil bir sürü arkadaşım vardı.

Çok çok çok çok zor adamların umurlarında bile değil hesabım yaşdan dolayı devre dışı bırakıldı kimliğimiz ve yüzümüzün gözüktüğü fotoğraf istiyolardı attım kabul etmediler 2. defa attım kabul etmediler 3. de maillerime bile bakmamaya başladılar bir sürü mail attım hiçbirine bakılmadı dönüş yapılmadı early vardı hesapta :(
Gerçekten saçma, banada Spam ve Flooddan yediğim söylendi mail tarafından. Ama böyle bir şey söz konusu bile değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı