Nasil 14 gün kendimiz devre dışı bırakırsak 14 gün olması gerekmiyormu discord tarafından devre disi birakilanlar 1 ayda siliniyorTatilde olmasalar bile dönmeyebilirler. Maalesef Discord böyle bir yer. Ayrıca 1 ay değil 14 gün.
Bir defa daha olmuştu 11 günde actirmistimTatilde olmasalar bile dönmeyebilirler. Maalesef Discord böyle bir yer. Ayrıca 1 ay değil 14 gün.
Devredışı bırakılan hesaplar kimin bıraktığı farketmeksizin 15. günde otomatik olarak siliniyor. Benim hesabımda devre dışı bırakıldı, Discord cevap vermedi ve 15. gün silindi.Nasil 14 gün kendimiz devre dışı bırakırsak 14 gün olması gerekmiyormu discord tarafından devre disi birakilanlar 1 ayda siliniyor
Bir defa daha olmuştu 11 günde actirmistim
Ama benim arkadaşın hesabı kapanali +14 günü geçti ve deleted user olmadı hesabıDevredışı bırakılan hesaplar kimin bıraktığı farketmeksizin 15. günde otomatik olarak siliniyor. Benim hesabımda devre dışı bırakıldı, Discord cevap vermedi ve 15. gün silindi.
Bir kaç gün sonra silinecektir.Ama benim arkadaşın hesabı kapanali +14 günü geçti ve deleted user olmadı hesabı
Ama 20 günü flnda geçmiş şimdi öğrendim bence 28 gün gecince komple siliniyor..Bir kaç gün sonra silinecektir.
Discord şu anda yılbaşı arasında. Muhtemelen yıl başı olmasa 15. gün silinirdi zaten.Ama 20 günü flnda geçmiş şimdi öğrendim bence 28 gün gecince komple siliniyor..
Yilbasi tatili kac gun yapiolarDiscord şu anda yılbaşı arasında. Muhtemelen yıl başı olmasa 15. gün silinirdi zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.