Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Yani benim modemi bilgisayara baglamam gerekiyor. Peki komşum müşteri temsilcisini arasam duzeltir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda ki görüşümü zaten belirttim, modeme kablo ile bağlanıp 192.168.1.1 yazarak Wi-fi yi aktif hale getirmeniz yeterli.
Ama modeme reset atıp, bilmediğiniz kullanıcı adını ve şifreyi temin etmeye çalışmak için müşteri temsilcisini arayarak daha sonra bunları arayüze girmek için modeme bağlantı kurup bütün ayarları tekrar yapmak istiyorsanız da size kalmış.

Zaten bağlı olması gerekmiyor mu?
Demek istediğim de bu, konuyu başından beri takip edip yanlış anlaşılmaları gidermek için kelime kelime özen gösteriyorum, bu şekilde de tavsiye vermeye çalışıyorum. Konuya tam hakimiyetiniz olmadan bir tavsiye de bulunduğunuz zaman başlık sahibinin kafası karışıp tekrar tekrar daha önce yanıtını verdiğim soruları soruyor. Hatta bu konuda olduğu gibi modeme reset atıp işleri daha da karmaşık bir hale getirmesi de söz konusu.

Yapmanız gereken sadece modeme girip Wi-fi kablosuz bağlantı noktasını aktifleştirmek.

İnternete baglan diyorum fakat sürekli kaydedildi veya bu Wi-fi devre dışı diyor, Wi-fi tiki gelmiyor ve baglanmiyor.

Canım kardeşim, yazdıklarımı okumuyor musun? Wifi ile bağlandığın bir cihaz ile modem arayüzüne girip Wifi kapattığını söylüyorsun. Eline bir ethernet kablosu alacak, modemin yanına gidecek, modem ve bilgisayarı birbirine bağlayacak ve 192.168.1.1 yazarak modem arayüzüne gireceksin. Burada Wifi aktif ederek normal kullandığın gibi kullanmaya devam edeceksin.
Hayır yazıyorum, yazdıklarıma cevap vermeyip sürekli sonradan yazanlara aynı soruyu soruyorsun. Yazdıklarımı mı görmüyorsun yoksa ciddiye mi almıyorsun anlasam yazmaya da son vereceğim bir bildiğin vardır diye.

Okuyorum ama imkansız gibi bişey hat ile bilgisayarın yeri birbirine çok ters yerde aralarında 15 metre falan var rahat onu diyorum olmuyor. Başka yolu yok mudur?

Modeme reset atmayı denedin mi ? Dene eğer gene olmazsa nelere tıkladıklarını söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…