Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Arkadaşlar şimdi 192.168.1.1 girdim orda ışte Wifiye baglananlara baktım oyuna girmeden önce ondan sonra bireylere falan tikladim. İnternet gitti fakat internet hala var olarak gözüküyordu. Baglan dedim bağlanmadı telefondan denedim devre dışı dedi. Komşunun evinde modem mutfakta ve nasıl diyeyim bilgisayar ile birleştirilmesi bir yerde. Ben tekrar nasıl getiririm? Telefonla ağa baglan diyorum kaydedildi baglanti kesildi diyor, zaten ağa bu baglansam 192.168.1.1'e giricem, ben ağa nasıl bağlanıcam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Amasyaliyim ve Wi-Fi Amasyanet şifreyi hatırlıyorum ama arayuz kullanıcı adını bilmiyorum. Modem markası arayuz markası netis diye bir sey.

Zgrrs yani gidip modeme reset atamıcak kadar bişede yok büyük ihtimalle zaten modeme blok attı ip değiştirdi yada modem şifresi şey oldu modem şifresi hakkında bilgi vericeğim
Karşınızdaki, bizim kadar bilgiye sahip olmayan biri, dolayısı ile kademe kademe tarif etmek zorundayım. Kullanıcı bilgilerine sahip değil ve konuya hakim olmayışı bunu temin edip edemeyeceği konusunda beni endişelendiriyor. Dolayısı ile modeme reset at deyip geçemem.

Her önüne gelen bir şey söylemiş. Ortalık curcuna olmuş resmen. @Zgrrs dediğini yapsan sorunun düzelecek. Modemi bilgisayarın yanına taşımak veya bilgisayarı modemin yanına taşımak çok zor olmasa gerek.

Bilgisayar çalışmıyor veya kablonuz yoksa @SanayZockt dediği gibi reset atacaksınız. Reset attıktan sonra her şey düzelecek. Fakat kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyormuşsunuz. Bilmediğiniz için müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenin. Öğrendikten sonra modemin arayüzüne giriş yapıp yazın. Yazdıktan sonra bağlantı sağlanmış olacak.

Çok büyük olmayan sorun 4 sayfa haline gelmiş. @Zgrrs veya @SanayZockt üyelerin dedikleri gibi yapsan çok önceden çözüme ulaşmıştı konu.

Israrla daha da bağlanmıyor diyorsunuz. Adamlar size 10 kere aynı şeyi söylemiş. Bir yapsanız düzelecek aslında. Bunları yapmayınca nasıl düzelmesini bekliyorsunuz ki?

Karşınızdaki, bizim kadar bilgiye sahip olmayan biri, dolayısı ile kademe kademe tarif etmek zorundayım. Kullanıcı bilgilerine sahip değil ve konuya hakim olmayışı bunu temin edip edemeyeceği konusunda beni endişelendiriyor. Dolayısı ile modeme reset at deyip geçemem.
Zaten ben de öyle deyip geçmedim, boşuna o kadar yazı yazmışın :p

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı