Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Okuyorum ama imkansız gibi bişey hat ile bilgisayarın yeri birbirine çok ters yerde aralarında 15 metre falan var rahat onu diyorum olmuyor yani öyle başka yolu yokmudur
Komşunuzun evinde modem nerededir, yada buna fiziksel olarak bağlı bir bilgisayar var mıdır bilemiyorum. Hattan kastınız modem ise, evinizde en azından modem ile birlikte verilen bir ethernet kablosu vardır. Bu kablo ile ve eğer bilgisayarınız Laptop ise Laptop ile modemin yanına gidip bu kablo aracılığı ile bağlanırsanız gerisi zaten kolay.

Konu sahibi arkadaş neyi kapattığınız farkında değil sanırım. WiFi kapandığını ama telefondan görülebildiğini söylüyorsunuz. Modemi sıfırlamış olma ihtimali var bence. En sağlıklı çözüm @Zgrrs hocamın dediği gibi modemi kablo yardımı ile direkt cihaza bağlamak olacak. Tavsiyeleri daha sonra vermemiz daha sağlıklı olacak sanırım.

Komşunuzun evinde modem nerededir, yada buna fiziksel olarak bağlı bir bilgisayar var mıdır bilemiyorum. Hattan kastınız modem ise, evinizde en azından modem ile birlikte verilen bir ethernet kablosu vardır. Bu kablo ile ve eğer bilgisayarınız Laptop ise Laptop ile modemin yanına gidip bu kablo aracılığı ile bağlanırsanız gerisi zaten kolay.
Apartmanda değil sitede yok laptop, modem mutfakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba internete baglan diyorum fakat sürekli kaydedildi veya bu wi-fi devre dışı diyor ne yapmam lazım wi-fi tiki gelmiyor ve baglanmiyor
Wi-fi kablosuz bağlantı noktası ayarlarında:
MAC Filtreleme seçeneği açık ve cihanızın MAC adresi Filtrelemeye takılıyordur.
Cihazınızın MAC Adresi listede ise sadece listedeki MAC adresleri engellenmiştir.
Listedeki MAC adreslerine izin verin.
Cihazınızın MAC adresi listede değilse cihazınızın MAC adresini listeye eklemeniz sorunu halledecektir.
MAC adresleri ile uğraşmak istemiyorsanız.
Modemdeki MAC filtrelemeyi kapatın.

Zgrrs yani gidip modeme reset atamayacak kadar bir şey de yok, büyük ihtimalle zaten modeme blok attı IP değiştirdi ya da modem şifresi şey oldu. Modem şifresi hakkında bilgi vereceğim.

Wi-fi kablosuz bağlantı noktası
ayarlarında
MAC Filtreleme seçeneği açık ve
cihanızın MAC adresi Filtrelemeye takılıyordur.
Cihazınızın MAC Adresi listede ise sadece listedeki MAC adresleri engellenmiştir.
listedeki MAC adreslerine izin verin.
Cihazınızın MAC adresi listede değilse cihazınızın MAC adresini listeye eklemeniz sorunu haledecektir.
MAC adresleri ile uğraşmak istemiyorsanız.
Modemdeki MAC filtrelemeyi kapatın.
Sorunu ARAYÜZ'e girememek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı