Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Sen bizimle dalga mı geçiyorsun? 192.168.1.1'e girince internet yok ve dinazor oyunu çıkıyor demedin mi? Kullanıcı adı: admin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani benim 15 metre kablo almam lazım. Komşum modemi yani mutfağın tavan tarafına doğru koymuş ben oraya PC falan da cikaramam.

Başka yolu yok yani.
Yok. Bunun iki yolu var. Adamlar iki yolu da size çok net anlatmış. Yani saat 5 gibi açılmış konu. O an yapsaydınız zaten şu an İnternet olacaktı. Siz ısrarla size sunulan çözümleri ret ediyorsunuz. Yapınca zaten anında düzelecek. Çok basit olan bir sorun çok uzamış.

Bakın sorun şu, modeme reset atsa da atmasada o modeme fiziksel olarak bağlanmak zorunda kalacak.
Eğer reset attıktan sonra ulaşırsa daha fazla ayar yapıp içinden çıkamayacak. Rica ediyorum empati kuramıyorsanız işi daha fazla karıştırmayın.
Batuhan kardeşim, sen Laptop mu kullanıyorsun?
Komşunda mutfakta duran modeme, komşunun sahip olduğu fiziksel olarak bağlı bir bilgisayar varmı?
Eğer komşunda bilgisayar yoksa, modemin kutusunu bulun ve içindeki ethernet kablosu ve senin laptopun ile fiziksel bağlantı kurun.
Zaten bende öyle diyip geçmedim boşuna okadar yazı yazmışın
Tamam sizsiniz.

Cozum yolu veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum fakat modemin yeri orantisiz bir yerde. Benim 15 metre kablo almam lazım başka yolu yok anlaşılan.

Fersend kardeşim rica ediyorum biz emekliyoruz koşmaya çalışmayın. Olayı içinden çıkılamaz bir hale getirmeyin lütfen.
Evet ve arayüze girsem zaten halledicem ama göremiyorum wifiye baglanamiyor 1000 kez baglan diyorum baglanmiyor
Bu işi uzaktan erişimle yapmanız çok zor.
Modeme uzaktan erişim yetkiniz yoksa.
Çyle görünüyor ki yok.
Wi-fi Kablosuz bağlantı noktasını kapatmamışsınız bence.
MAC Filtrelemeyi açmışsınız sanırım.

Evet etherneti bağlamasaa internet zaten olmaz zaten sen o bağlandıgın internetin müşteri hizmetlerini araman gerek ilk, aradın mı görmedim ama.

Evet Mac filtreleme açtım Wifiye tanımadığım kişiler bağlanıyordu o yuzden.

Ellediginiz ayarı söyleyin, siz anlatamıyorsunuz.

Bak şimdi sen arayüze giriş yapabiliyosun ama kullanıcı adını bilmiyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…