Devre Dışı Kalan WiFi Nasıl Etkinleştirilir?

Ya benim değil yani internet modem ne alemde bilmiyorum. Ben devre dışı bıraktım 192.168.1.1 bolumunden kimse baglanamiyor. İnternete de baglanilmiyor, baglan diyorum kaydedildi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın Wi-Fi yi telefon ile girerek kapattıysanız tekrar telefon ile girmenizin bir yolu yok. Bundan önce yazdıklarımın hepsini modem ve modeme fiziksel olarak bağlı bilgisayara erişiminiz olduğunu düşünerek yazdım. Modem ve bilgisayara erişim sağlamadan çözmek mümkün değil.

Düzeltiyorum, modeme Wİ-Fİ aracılığı ile bağlı bilgisayar ile de yapmış olsanız durum değişmez, telefondan kastım buydu. Wi-Fİ kapalı olduğu için, modeme Wi-Fi ile bağlanan her hangi bir cihaz ile tekrar bağlanıp ayar yapma şansınız yok.

Son düzenleme:
Müşteri temsilcisi ile irtibata geçmeniz sorunu çözmeyecektir. Sizin modeme fiziksel olarak erişim sağlamanız yeterli. Fakat dediğim gibi sizin tarifinizden doğru anlamıyor da olabilirim.
Modeme kablo ile bağlanıp 192.168.1.1 IP adresi ile girerek Wi-Fi aktif hale getirilecek hepsi bu kadar.
Hatta arayüze giriş sağlanmışken İnternet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi de bir kenara not etmenizde fayda var.

Modemin arkasında ufak bir delik var iğne ucu girecek kadar. Ona iğne gibi bir şey sokup 15 saniye bekleyin. Sonrasında modem resetlenecek. Internet sağlayıcınızdan şifreyi isteyin ya da müşteri hizmetlerinden.

Modemin arkasında ufak bir delik var iğne ucu girecek kadar. Ona iğne gibi bir şey sokup 15 saniye bekleyin. Sonrasında modem resetlenecek. Internet sağlayıcınızdan şifreyi isteyin ya da müşteri hizmetlerinden.
Modeme girme ihtimali söz konusu, modeme reset atarak işi daha da karıştırmaya gerek yok şu an için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı