Çözüldü Devre Dışı Kalan Windows Update Aktif Etme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sorun benim Windows 7 olan sistemimde var idi. Virüs kaynaklı çıktı.

Not: Moderatör arkadaşların dediklerini yaptıktan sonra düzelmez ise esetnecurs remover programını deneyin bu yolla çözdüm ben.

Dediklerinizi yaptım. Tarama sonucu temiz çıktı. @Murat5038 Ayrıca sizin dediğiniz programda servis olarak Windows Update yoktu. Ama yine de denedim sonuç aynı. @Toshi maalesef program çalışmadı. Tahminimce Windows 10 ile uyumlu değil.
Bir de Kaspersky programını kaldırmak zorunda kaldım. Çünkü bilgisayar gözle görülür şekilde yavaşladı.

Son düzenleme:
Biraz geç bir mesaj olacak ama ek bilgi vereyim: Burdan ayarları değiştiremiyorum demişsin. Regedit'ten ilgili hizmetin bulup oradaki değeri değiştirerek o ayarı değiştirebilirsin..

Regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrenControlSet - Services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel)

Olsun olmasın dediğimi yapın.
Yaptığımı önceki mesajımda belirttim.
Biraz geç bir mesaj olacak ama ek bilgi vereyim: Burdan ayarları değiştiremiyorum demişsin. Regedit'ten ilgili hizmetin bulup oradaki değeri değiştirerek o ayarı değiştirebilirsin..

Regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrenControlSet - Services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel)
Hocam teşekkür ediyorum sorun bu yolla çözüldü. Bu sorunu olan başka arkadaş olursa bu yolu izleyip sistemi yeniden başlatsın ve hizmetlerden Windows Update'i etkinleştirsin. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı