Alınmaz. Piyasanın altında da değil.Dexim H238sg 23.8 165Hz bugün sipariş verdim fakat özelliklerine göre piyasa fiyatının altında. 3/3.5k civarı sizce alınır mı?
Alınıp alınmayacağını soracaksanız bunu siparişi verdikten sonra niye soruyorsunuz? Sizin için söylüyorum yani, boşa zaman kaybı ve uğraş. Alınmaz.
Niye tepki olarak adlandırıyorsunuz hocam, yorumuma yazdım zaten iptal edince hem, zamanınız gidecek hem uğraşacaksınız diye sizin için söyledim yani. Arkadaşın attığına yönelebilirsiniz. Bütçenizi tam belirtirseniz farklı modellerde önerebilirim.Iptal edebilirim gereksiz tepki vermissin.
hocam monitörden memnun musunuz?Dexim H238sg 23.8 165Hz bugün sipariş verdim fakat özelliklerine göre piyasa fiyatının altında. 3/3.5k civarı sizce alınır mı?
Hocam monitörden memnun musunuz?
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Şu an şehir dışındayim birkaç gün deneyimledim ghosting testi yapmadim ama oyun oynarken fark etmedim sağa sola, yukarı aşağı, dikey yatay oynar olması çok işimi görüyor tavsiye ederim memnunum.
hocam kusura bakmayın tekrar geç cevap veriyorum ama hayır ghosting yokGhosting testini yapıp ghosting var mı yok mu onu söylerseniz sevinirim
Hocam kusura bakmayın tekrar geç cevap veriyorum ama hayır ghosting yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.