Dexim H238SG 23.8 165Hz alınır mı?

DJJan201

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Dexim H238SG
Dexim H238sg 23.8 165Hz bugün sipariş verdim fakat özelliklerine göre piyasa fiyatının altında. 3/3.5k civarı sizce alınır mı?

Dexim H238sg 23.8 165Hz bugün sipariş verdim fakat özelliklerine göre piyasa fiyatının altında. 3/3.5k civarı sizce alınır mı?
Alınmaz. Piyasanın altında da değil.

Iptal edebilirim gereksiz tepki vermissin.
Niye tepki olarak adlandırıyorsunuz hocam, yorumuma yazdım zaten iptal edince hem, zamanınız gidecek hem uğraşacaksınız diye sizin için söyledim yani. Arkadaşın attığına yönelebilirsiniz. Bütçenizi tam belirtirseniz farklı modellerde önerebilirim.

hocam monitörden memnun musunuz?

Hocam monitörden memnun musunuz?

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Şu an şehir dışındayim birkaç gün deneyimledim ghosting testi yapmadim ama oyun oynarken fark etmedim sağa sola, yukarı aşağı, dikey yatay oynar olması çok işimi görüyor tavsiye ederim memnunum.

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Şu an şehir dışındayim birkaç gün deneyimledim ghosting testi yapmadim ama oyun oynarken fark etmedim sağa sola, yukarı aşağı, dikey yatay oynar olması çok işimi görüyor tavsiye ederim memnunum.

Ghosting testini yapıp ghosting var mı yok mu onu söylerseniz sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı