Dexter: Resurrection arasında izlenecek kısa dizi önerisi

querencia1

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB DDR5
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
BT Kulaklık: JBL Tune 720BT
Gamepad: Logitech F310
Dexter: Resurrection'ın aralıklarla paylaşılmasından dolayı şu an izleyecek bir dizi lazım. Çok uzun soluklu olmasa iyi olur. Sevdiğim diziler arasında Dexter, lupin, La Casa de Papel, Stranger Things, Breaking Bad tarzı diziler var. Lost ve Prison Break'e de resurrection bittikten sonra başlayacağım. Yani bunlar dışında ama bunlara benzeyen, saracak diziler arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinize pek uymuyor ama bölümleri kısa olduğu için ve aşırı sardığı için HIMYM tavsiyemdir.

Kısa değil, ama ilk bölümleri ve ilk sezonları gerçekten müthiş.

Devrem, bende bir şey oldu zannettim. Hoş geldin tekrardan :D

Olmaz olur mu devrem, orada nefesimi kestin bıraktın. Gözümü bir açtım 40 gün geçmiş biliyor musun devrem :D

Siz biraz kısa bir dizi arıyormuşsunuz Arka Sokaklar biraz ironik oldu. Fakat 8. veya 7. sezonu izlerseniz çok beğeneceğinize eminim.

Olmaz olur mu devrem, orada nefesimi kestin bıraktın. Gözümü bir açtım 40 gün geçmiş biliyor musun devrem :D

Siz biraz kısa bir dizi arıyormuşsunuz Arka Sokaklar biraz ironik oldu. Fakat 8. veya 7. sezonu izlerseniz çok beğeneceğinize eminim.
Hocam Arka Sokakları zaten YouTube olsun Televizyon olsun izleye izleye doydum yani o kıvamdayım. TVde gördüğümde hiç olayları anlamaya da çalışmam zaten genelde fix oluyor ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.d Şahsi görüşüm. Sağolun ama.

Dexter: Resurrection'ın aralıklarla paylaşılmasından dolayı şu an izleyecek bir dizi lazım. Çok uzun soluklu olmasa iyi olur. Sevdiğim diziler arasında Dexter, lupin, La Casa de Papel, Stranger Things, Breaking Bad tarzı diziler var. Lost ve Prison Break'e de resurrection bittikten sonra başlayacağım. Yani bunlar dışında ama bunlara benzeyen, saracak diziler arıyorum.
Dexter : Original Sin düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı