Dexter Türkçe dublaj izlenir mi?

Breaking Bad güzel dizi ama öyle çok da aman aman değil bence. Onu bir daha izlemek yerine izlemediğin bir şeyleri izlemeni tavsiye ederim.

Hocam benim en sevdiğim dizilerden biri Breaking Bad. Niye sevmediniz hocam?

Breaking Bad güzel dizi ama öyle çok da aman aman değil bence. Onu bir daha izlemek yerine izlemediğin bir şeyleri izlemeni tavsiye ederim.

Hocam Dexter diziside favori dizilerimden biridir. Ama gerçekçi konuşmak gerekirse dizi o kadar saçma ki. Her yerde güvenlik kamerası olmasına rağmen çok rahatça av yapabiliyordu. İlk başta dizi eski zamanları mı anlatıyor diye araştırmıştım ama öyle değilmiş. Yani hiç mi güvenlik kamerası yok kos koca Miami'de :D

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, ilk defa Dexter izleyecegim. Türkçe dublaj izlenir mi izlenirse hangi ücretsiz siteden izlemeliyim? Geçen bir yoruma denk gelmiştim. Türkçe dublajla filmin tadı kalmıyor diye. Siz ne düşünüyorsunuz.

Kesinlikle izlenmez yani yabancı dizileri Türkçe dublaj izlemek garip geliyor Türkçe alt yazılı çok daha iyi hissiyaını alamazsınız hocam

Dexter hakkında görüşleriniz nedir hocam. Dexter fav dizilerimden biri 2. ise Breaking Bad.

Hocam efsnedir yani polisiye filimleri vardı tamam ama polisiyeden birinin katil olmadı ve katilin yani Dexter'ın main karakter olması ayrıca oyuncunun rolü alma biçimi olağın üstü Dexter izleme sırasıda Dexter Dexter New blood sonra Dexter orşginal sin şimdi bir tane daha çıkacak Dexter'ı bitirirsende you ya başlayabilrsin sonra the mentalist önerebilriim saygılar iyi akşamlar.

Hocam efsnedir yani polisiye filimleri vardı tamam ama polisiyeden birinin katil olmadı ve katilin yani Dexter'ın main karakter olması ayrıca oyuncunun rolü alma biçimi olağın üstü Dexter izleme sırasıda Dexter Dexter New blood sonra Dexter orşginal sin şimdi bir tane daha çıkacak Dexter'ı bitirirsende you ya başlayabilrsin sonra the mentalist önerebilriim saygılar iyi akşamlar.

Hocam ben bitireli çok oldu :D yeni çıkacak olan diğer ay çıkıyor ve o New bloodun devamı olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı