DFGT vs G29

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Ben ikisinden birini alacağım. Tabii ki ikisinin arasında çok fark var fakat ben donanım değil fiyat kısmında kıyaslama yaparak hangisi alınır diye soruyorum. G29 alsam temiz bir 2. el alacağım. Ağırlıklı Forza 5 oyanayacağım ve arada bir de Assetto Corsa, ETS 2 oynayacağım. Windows 11 kullanıyorum. Aralarındaki fiyat farkına değer mi G29 için?

DFGT 2. el 2600-3000 TL.
G29 2. el 6-7k TL.

Ben ikisinden birini alacağım. Tabii ki ikisinin arasında çok fark var fakat ben donanım değil fiyat kısmında kıyaslama yaparak hangisi alınır diye soruyorum. G29 da alsam temiz bir 2. el alacağım. Ağırlıklı Forza 5 oyanayacağım ve arada bir de Assetto Corsa, ETS 2 oynayacağım. Windows 11 kullanıyorum. Aralarındaki fiyat farkına değer mi G29 için?

DFGT 2. el 2600-3000 TL.
G29 2. el 6-7k TL.

Değer hocam. Hissiyat olsun geri bildirim olsun G29 daha mutlu edebilir.

Ben ikisinden birini alacağım. Tabii ki ikisinin arasında çok fark var fakat ben donanım değil fiyat kısmında kıyaslama yaparak hangisi alınır diye soruyorum. G29 alsam temiz bir 2. el alacağım. Ağırlıklı Forza 5 oyanayacağım ve arada bir de Assetto Corsa, ETS 2 oynayacağım. Windows 11 kullanıyorum. Aralarındaki fiyat farkına değer mi G29 için?

DFGT 2. el 2600-3000 TL.
G29 2. el 6-7k TL.
G29 daha ucuza da bulabilirsin. Bazen anlık 4K'ya kadar düşüyor. 1 saat içinde alan yaşıyor. 1 saatte uçuruyorlar.

O zaman biraz daha fazla vereyim iyi bir şey olsun teşekkürler önerileriniz için.

Nerede denk geliyor hocam bu? Ben dolapdan falan bakıyorum.

Dolap ve Letgo'da bazen 4.5-5k civarına bulunabiliyor g29. DFGT kullanıyorum kötü direksiyon değil ama almışken G29+ vites setiyle almak çok daha mantıklı. Hatta 6-7k ayırabiliyorsanız standlı olanlarına bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı