DFS Bilgisayar güvenilir mi?

Şuanda kullandığım ASUS TUF RTX 3060 ekran kartını DFS'nin kendi sitesinden aldım Ocak ayında ve halen çok iyi durumda yük altında vs. 62 dereceyi geçmiyor. Ben oyun veya render alırken kullanıyorum karta bazı stres testleri de yaptım bir sıkıntı olmadı ama şunu belirteyim benim ürün açılmamış, kutulu yani sıfır üründü tek 'sıkıntısı' eğer sıkıntı sayılırsa ASUS garantili değil DFS Bilgisayar garantili bir kart bendeki yurt dışından geldiği için.

Yani ben ankaradayim dfs bilgisayar yazdım Google haritalara. Baktım bir dükkan bile yok. Ev gibi birşey gözüküyor. İşlerini iyi yapıyor olabilirler ben tanımıyorum ama ben her zaman elektronik malzemeyi yeri yurdu belli olan elektronik mağazadan alırım. İncehesap,itopya,vatan vs gibi yerlerden.

Yani ben ankaradayim DFS bilgisayar yazdım Google haritalara. Baktım bir dükkan bile yok. Ev gibi bir şey gözüküyor. İşlerini iyi yapıyor olabilirler ben tanımıyorum ama ben her zaman elektronik malzemeyi yeri yurdu belli olan elektronik mağazadan alırım. İncehesap, İtopya, vatan vs gibi yerlerden.
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 2762. Cd., 06810 Çankaya/Ankara. Google Maps herkese aynı çalışıyor. Google'a DFS yazdığım anda posta koduna kadar çıkıyor.

Yani ben ankaradayim dfs bilgisayar yazdım Google haritalara. Baktım bir dükkan bile yok. Ev gibi birşey gözüküyor. İşlerini iyi yapıyor olabilirler ben tanımıyorum ama ben her zaman elektronik malzemeyi yeri yurdu belli olan elektronik mağazadan alırım. İncehesap,itopya,vatan vs gibi yerlerden.
O sokak görüntüsü 2017 yılından kalma.

Şu "satıcı garantili" ürünlerden değilse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
1654866897918.png

Satıcı garantiliymiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı