DGS ile bilgisayar mühendisliği mantıklı mıdır?

Whzq5

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba sayısal alanında 190k sıralama yaptım bilgisayar mühendisliği ege ve Marmara bölgesinde gelmiyor İç Anadolu, Karadeniz ve doğu bölgesinde geliyor fakat staj muhabbetinden dolayı o bölgeleri tercih etmek istemiyorum. 2 yıllık PC programcılığından DGS ile PC mühendisliğine geçiş yapmak mantıklı mıdır? 2. senemde 190k yaptım ilk senemde 300k yapmıştım bir daha mezuna kalabilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayısal alanında 190k sıralama yaptım bilgisayar mühendisliği ege ve Marmara bölgesinde gelmiyor İç Anadolu, Karadeniz ve doğu bölgesinde geliyor fakat staj muhabbetinden dolayı o bölgeleri tercih etmek istemiyorum. 2 yıllık PC programcılığından DGS ile PC mühendisliğine geçiş yapmak mantıklı mıdır? 2. senemde 190k yaptım ilk senemde 300k yapmıştım bir daha mezuna kalabilir miyim bilmiyorum.

DGS çok riskli haberin olsun sıralamana bakacak olursak DGS mantıklı gibi gözükebilir fakat TYT matematik ve TYT Türkçe kısmında iyi olman lazım DGS için, bende sana yakın sıralama yaptım mezun senemde 120k.
Eğer kalabiliyorsan tekrar kal kalamam diyorsan bölüm değişikliği daha mantıklı. Benim içinde marmara ve ege kısmında üniversite gelmiyor Karadeniz ve İç Anadolu geliyor ben giderim bu sene dayanamam artık.

Merhaba @Whzq5. Sayısal 190.000 sıralama ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Gaziantep İslam ve Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği gelebilirmiş. Dikey Geçiş Sınavı ile Bilgisayar Mühendisliği kazanmak kolay değil ama potansiyeliniz var diye düşünüyorum. Tercih yaptınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı