DGS ne kadar zor?

Hocam 2 yıllık tercih edeceğim ama ya kontenjanlar daha fazla düşerse diye korkmuyor değilim. Ön lisans diplomasıyla ortada kalmak istemem.

@Coderman128
Hocam iki yılda boş vakitlerde çalışsanız parçalarsınız o sınavı millet kontenjan sıkıntısı nedeniyle abartıyor. Abartılacak hiçbir şeyi yok aslında o sınavın.

Hocam iki yılda boş vakitlerde çalışsanız parçalarsınız o sınavı millet kontenjan sıkıntısı nedeniyle abartıyor. Abartılacak hiçbir şeyi yok aslında o sınavın.

Hocam o zaman bu yıl mezuna kalmayayım 2 yıllık bölüm tercih edeyim.

Hocam 2 yılda hallederimde kontenjanlar inşallah daha fazla düşmez.

@Coderman128

Merhaba Bende Sizin Gibi 2 yıllık Elektrik elektronik okuyup DGS ile 4 yıllık yapıp mühendisliğe geçmeyi hedefliyorum. yks niz nasıl geçti ve hangi 2 yıllık üniversiteyi gitmeyi planlıyorsunuz DGS ye nasıl çalışmayı düşünüyorsun

Merhaba bende sizin gibi 2 yıllık elektrik elektronik okuyup DGS ile 4 yıllık yapıp mühendisliğe geçmeyi hedefliyorum. YKS niz nasıl geçti ve hangi 2 yıllık üniversiteyi gitmeyi planlıyorsunuz DGS'ye nasıl çalışmayı düşünüyorsun.

Hocam sınav aşırı kötü geçti mezuna bırakıp yazılım mühendisliği için hazırlanacağım muhtemelen.

@HCG56GTS

Merhaba bende sizin gibi 2 yıllık elektrik elektronik okuyup DGS ile 4 yıllık yapıp mühendisliğe geçmeyi hedefliyorum. YKS niz nasıl geçti ve hangi 2 yıllık üniversiteyi gitmeyi planlıyorsunuz DGS'ye nasıl çalışmayı düşünüyorsun.

Hocam bir yil geçmiş üstünden naptiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı