Evet geçebilirsin. Tek sıkıntı konteyjan sayısı çok az ama rakibin de az. İnternetten DGS yerleştirme sonuçlarına bakabilirsin.
İnternetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Bence kendinizi geliştirebileceğinizi düşünüyorsanız mantıklı. Yazılım sektöründe diplomaya fazla bakılmıyor genelde yaptığınızı projelere bilginize bakılıyor. Tabii diplomanın etkisi de var.Sizce mantikli mi ve kac kisi giriyor sinava?
Mantıklı değil. Eğer bilgisayar mühendisliği istiyorsan onu kazanmaya çalış eğer kazanamıyorsan zaten potansiyelin yoktur. Ha diyorsan ki ben çok iyi bir bölüme çakallık yaparak girmek istiyorum o zaman 300k sıralamalı bir mühendislik kazan, ilk sene ortalamanı yüksek tut sonra yatay geçiş ile istediğin okulun bilgisayar mühendisliğine geç.Sizce mantikli mi ve kac kisi giriyor sinava?
İnternetten araştırırsanız bulabilirsiniz. Bence kendinizi geliştirebileceğinizi düşünüyorsanız mantıklı. Yazılım sektöründe diplomaya fazla bakılmıyor genelde yaptığınızı projelere bilginize bakılıyor. Tabii diplomanın etkisi de var.
Mantıklı değil. Eğer bilgisayar mühendisliği istiyorsan onu kazanmaya çalış eğer kazanamıyorsan zaten potansiyelin yoktur. Ha diyorsan ki ben çok iyi bir bölüme çakallık yaparak girmek istiyorum o zaman 300k sıralamalı bir mühendislik kazan, ilk sene ortalamanı yüksek tut sonra yatay geçiş ile istediğin okulun bilgisayar mühendisliğine geç.
Yatay gecis okul notlarina mi bakiyor, DGS ile farki ne.
Okul notlarına bakıyor sadece.Yatay gecis okul notlarina mi bakiyor, DGS ile farki ne.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.