TYT sıralamam 346k Çanakkale 18 Mart, İzmir dokuz eylül, Ankara gazi üniversitesinde bilgisayar programcılığı okuyacağım sizce bu üçlüden hangisi?
O nedir ? Bu üç seçenek arasındayım ayrıca.AÖF'ye ne dersin?
merhaba ne yaptın ben de şu an yazdığın gibiyim.O nedir ? Bu üç seçenek arasındayım ayrıca.
Mezuna kaldım 120k yaptım karar vermedim hala.merhaba ne yaptın ben de şu an yazdığın gibiyim.
DGS ile work and travel yapılmıyor diyorlardı, direkt lisans mı kazanmak lazım ?Yapılabilir.
Erasmus'u DGS'ye girmeden de yapabiliyorsun, anlık olarak kayıtlı olduğun fakültede Erasmus programı olması yeterli. Erasmus olan ön lisans bölümleri de var, okuduğun yerde yoksa DGS ile geçtiğin fakültede de gidebilirsin.
Work and Travel ön lisansta epey zor, DGS sonrası geçiş yaparsan çok daha kolay olur.
DGS ile devam edilince yapılıyor diye biliyorum.DGS ile work and travel yapılmıyor diyorlardı, direkt lisans mı kazanmak lazım ?
Yanlız şu var gittikçe zorlaşıyor ekstra olarak mesleğinle gitmezsen oraya çok zorlanırsın eskisi gibi taksicilik yaparak para kazanılmıyor, araştırırsan youtubede görürsün.DGS ile work and travel yapılmıyor diyorlardı, direkt lisans mı kazanmak lazım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.