siberci013
Picopat
Zor ama imkansız değil. 30 Türkçe 40-45 matematik yaparsan olur.
O konuda bir şey diyemem. Sınav sistemleri bile sürekli değiştiği için, mesela geçen sene 60 Türkçe 60 matematik vardı bu sene 50 ye düşürdüler.Peki hocam sizce mühendislik kontenjanları daha fazla düşer mi?
O konuda bir şey diyemem. Sınav sistemleri bile sürekli değiştiği için, mesela geçen sene 60 Türkçe 60 matematik vardı bu sene 50'ye düşürdüler.
Ne kadar çalıştığına bağlı ve ne kadar bilgi birikimi ile girdiğinize.2006 yılında 60.olmuştum.Arkadaşlar bu yıl elektronik teknolojisi tercih edip DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine geçmek istiyorum. DGS zor mu veya derece yapmak zor mu?
@Mortis06
Ne kadar çalıştığına bağlı ve ne kadar bilgi birikimi ile girdiğinize. 2006 yılında 60.olmuştum.
Toplam sıralamada diye hatırlıyorum.Biz ilk Üni seçimi yapıp sonra sınava girmiştik.İlk tercihim olan Marmara Üniversitesi'ne yerleşmiştim.İşletme mezunuydum.Sayısal mı sözel mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.