Edmond_Dantes
Decapat
Daha fazla
Ders programı yoktu benim sabah işe gider 2 de eve gelir akşama kadar çalışırdım çalışabildiğim kadar. Siz de öyle yapın zorlayın kendinizi gidene kadar. Benim matematik dört işlemden ibaretti, piyasadaki tüm basit kitapları çözümce zaten 25-30 bandına çıktım. Seviye arttıra arttıra ilerledim sonra. Matematiğin ilacı, antrenmanlarla matematik, birey a matematik ten başlayın zamanla arttırın seviyeyi.Merhaba şu anda programcılık bölümünün ikinci sınıfındayım yönetim bileşim sistemleri okumak istiyorum EA bölümü 25 30 Türkçe yaparım fakat 2 sene önce YKS'de 5 net matematik yapmıştım şu anda ders ortalamam iyi 3 üzerinde vizelerim başlıyor 2 hafta sonra. Vizelerden sonra ise DGS çalışmayı planlıyorum önümde 8 ay gibi uzun bir süre var bu sene tutturamazsam bile seneye devam edeceğim halihazırda 2. senemi okuyorum 20 25 matematik netine ulaşmam çok uzun sürer mi? Matematik temelim oldu olası kötüydü cevaplarsanız çok sevinirim kaynak önerisi ve siz çalışırken örnek ders programı gibi konularda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.