DGS'de derece yapmayı hedeflemek mantıklı mı?

Merhaba şu anda programcılık bölümünün ikinci sınıfındayım yönetim bileşim sistemleri okumak istiyorum EA bölümü 25 30 Türkçe yaparım fakat 2 sene önce YKS'de 5 net matematik yapmıştım şu anda ders ortalamam iyi 3 üzerinde vizelerim başlıyor 2 hafta sonra. Vizelerden sonra ise DGS çalışmayı planlıyorum önümde 8 ay gibi uzun bir süre var bu sene tutturamazsam bile seneye devam edeceğim halihazırda 2. senemi okuyorum 20 25 matematik netine ulaşmam çok uzun sürer mi? Matematik temelim oldu olası kötüydü cevaplarsanız çok sevinirim kaynak önerisi ve siz çalışırken örnek ders programı gibi konularda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Ders programı yoktu benim sabah işe gider 2 de eve gelir akşama kadar çalışırdım çalışabildiğim kadar. Siz de öyle yapın zorlayın kendinizi gidene kadar. Benim matematik dört işlemden ibaretti, piyasadaki tüm basit kitapları çözümce zaten 25-30 bandına çıktım. Seviye arttıra arttıra ilerledim sonra. Matematiğin ilacı, antrenmanlarla matematik, birey a matematik ten başlayın zamanla arttırın seviyeyi.

Ders programı yoktu benim sabah işe gider 2 de eve gelir akşama kadar çalışırdım çalışabildiğim kadar. Siz de öyle yapın zorlayın kendinizi gidene kadar. Benim matematik dört işlemden ibaretti, piyasadaki tüm basit kitapları çözümce zaten 25-30 bandına çıktım. Seviye arttıra arttıra ilerledim sonra. Matematiğin ilacı, Antrenmanlarla Matematik, birey a matematik ten başlayın zamanla arttırın seviyeyi.

Merhaba bana döndüğünüz için müteşekkirim şu an 20 yaşındayım benim de sizden durumum farksız dört işlem yeteneğim var sürekli boş durmak oyun oynamaktansa kendimi geliştirmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi bir sürü soru bankası alıp sizin gibi kendimi geliştirme yönünde ilerleyeceğim sizce 20 25 zor bir hedef mi ve yönetim bileşim sistemleri bölümüne ne dersiniz?

Merhaba bana döndüğünüz için müteşekkirim şu an 20 yaşındayım benim de sizden durumum farksız dört işlem yeteneğim var sürekli boş durmak oyun oynamaktansa kendimi geliştirmeyi düşünüyorum dediğiniz gibi bir sürü soru bankası alıp sizin gibi kendimi geliştirme yönünde ilerleyeceğim sizce 20 25 zor bir hedef mi ve yönetim bileşim sistemleri bölümüne ne dersiniz?
Yok hocam dediğim gibi basit seviye 2-3 kitap çözün seriden zaten o seviyeye gelirsiniz. Daha fazlasını hedefleyin hatta. YBS bölümü içinse biraz işletme biraz bilişim katmışlar işte. Ne tam işletme ne tam bilişim 😂

Yok hocam dediğim gibi basit seviye 2-3 kitap çözün seriden zaten o seviyeye gelirsiniz. Daha fazlasını hedefleyin hatta. YBS bölümü içinse biraz işletme biraz bilişim katmışlar işte. Ne tam işletme ne tam bilişim 😂

Hocam sizinle iletişime geçtiğime cidden çok sevindim gerçekten psikolojik açıdan kötü durumdaydım yapabileceğime inanmıyordum bu zamana kadar hep matematikten korkmuşumdur beni motive ettiniz gerçekten çok teşekkür ederim. 21 yaşında ilk dikey geçiş sınavıma gireceğim olmazsa diğer sene deneyeceğim zaten uzaktan okuyorum bölümümü 22 veya 23 yaşında DGS'yi tutturabilirsem sizce geç kalır mıyım?

Hocam sizinle iletişime geçtiğime cidden çok sevindim gerçekten psikolojik açıdan kötü durumdaydım yapabileceğime inanmıyordum bu zamana kadar hep matematikten korkmuşumdur beni motive ettiniz gerçekten çok teşekkür ederim. 21 yaşında ilk dikey geçiş sınavıma gireceğim olmazsa diğer sene deneyeceğim zaten uzaktan okuyorum bölümümü 22 veya 23 yaşında DGS'yi tutturabilirsem sizce geç kalır mıyım?
Eğer AÖF ile devam edecekseniz muhtemelen 3. sınıftan başlatırlar lakin örgüne geçmeyi planlıyorsanız tahminimce 1. sınıftan başlatırlar 25 26 27 yaşına kadar okumak geç değil bence.
Tercihimi yaptım hocam yerleştim. Marmara Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum.
Tebrik ederim kaçıncı sınıftan başlattılar hocam ?

Eğer AÖF ile devam edecekseniz muhtemelen 3. sınıftan başlatırlar lakin örgüne geçmeyi planlıyorsanız tahminimce 1. sınıftan başlatırlar 25 26 27 yaşına kadar okumak geç değil bence.

Tebrik ederim kaçıncı sınıftan başlattılar hocam ?
Sağ olun, 1. sınıf. Neredeyse her okul 1. sınıftan başlatıyor zaten bilgisayar mühendisliğinde.

Bu işlerde geç kalma diye bir şey yok yaşı olmaz eğitimin. Ben de 22 yaşında kazandım sınavı girdim işte. Okulda herkes 18-19 yaşında ama olsun bu beni üzecek bir şey değil. Sizi de olmamalı. Sadece kampüs, üniversite ortamı çok güzel bir şeymiş harbiden. Şurada 18 yaşında olmak vardı diye içimden geçirdim 😂 olanla ölmüşe çare yok olan oldu artık önümüze bakıcaz.

Siz şu an kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız?
22 yaşındayım 1. Sınıfım.

Bu işlerde geç kalma diye bir şey yok yaşı olmaz eğitimin. Ben de 22 yaşında kazandım sınavı girdim işte. Okulda herkes 18-19 yaşında ama olsun bu beni üzecek bir şey değil. Sizi de olmamalı. Sadece kampüs, üniversite ortamı çok güzel bir şeymiş harbiden. Şurada 18 yaşında olmak vardı diye içimden geçirdim 😂 olanla ölmüşe çare yok olan oldu artık önümüze bakıcaz.

22 yaşındayım 1. Sınıfım.
Olsun canınızı sıkmayın bende 2 yıllık okul bitirdim DGS sınavına bu sene girdim 3. sınıftan başlattılar. Bölümü istemediğime geçen gün karar verip tekrar YKS çalışmaya başladım.
4 Yıllık yazacağım 27 yaşında bitecek en erken. 😭

Olsun canınızı sıkmayın bende 2 yıllık okul bitirdim DGS sınavına bu sene girdim 3. sınıftan başlattılar bölümü istemediğime geçen gün karar verip tekrar YKS çalışmaya başladım 4 Yıllık yazacağım. 27 yaşında bitecek en erken. 😭

Bence yaşı olmaz sevdiğiniz ve beğendiğiniz bölümü okumakta fayda var hangi bölüm istiyorsunuz? Ve DGS'de derece yapmak zor mu? 20-25 matematik 25-30 Türkçe çok mu zor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı