Dhgate'ten forma alınır mı?

@shinva hocam rica etsem japonyaxnigo formasını bulabilir misin güvenli satıcıdan ben pek anlamıyorum bi de patchlere falan bişey yapmamıza gerek var mı yoksa onlar mı yapıyor?

Selamlar hortlatıyorum fakat eklediğiniz satıcıların mağazasında herhangi bir ürün gözükmüyor.
Nereden görebilirim?

@shinva hocam rica etsem japonyaxnigo formasını bulabilir misin güvenli satıcıdan ben pek anlamıyorum bir de patchlere falan bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa onlar mı yapıyor?

Geç gördüm kusura bakma. Çin siteleri artık kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum forma aldım iade ettim iadesi gelmedi müşteri hizmetleri de hizmet vermiyor 700 TL güme gitti.

Geç gördüm kusura bakma. Çin siteleri artık kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum forma aldım iade ettim iadesi gelmedi müşteri hizmetleri de hizmet vermiyor 700 TL güme gitti.
Hocam aldım valla ben de 1 haftadır öğeler işleniyor diyor tahmini ne zaman kargolanır bi de sen hangi beden forma almıştın

Hocam aldım vallahi ben de 1 haftadır öğeler işleniyor diyor tahmini ne zaman kargolanır bir de sen hangi beden forma almıştın

Kendi boyumu bilmiyorum ama 1.75-1.77 arasındayım M beden oyuncu forması aldım biraz fazla kapladı bedenimi yani dar. Bir daha alacak olsaydım taraftar forması alırdım o bol ve güzel. Kargolama işi de satıcıya bağlı, arada mesaj at ne zaman kargolarsınız vs. diye o zaman kargolar.

Kendi boyumu bilmiyorum ama 1.75-1.77 arasındayım M beden oyuncu forması aldım biraz fazla kapladı bedenimi yani dar. Bir daha alacak olsaydım taraftar forması alırdım o bol ve güzel. Kargolama işi de satıcıya bağlı, arada mesaj at ne zaman kargolarsınız vs. diye o zaman kargolar.
Hocam bugün kargolanmış fakat göremiyorum
“No tracking can be found now” diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı