Diablo 4 1199 TL'ye alınır mı?

Maalesef Blizzard, Steam gibi yerel fiyatları çok umursamıyor ülkemizde. Oyunun fiyatının indirime gireceğini hiç zannetmiyorum. Zam yer ama indirime girmez. Almak istiyorsanız bence hemen alın, zira önümüz Türkiye seçimi dövizin ne kadar dalgalanacağı belli olmaz.

Maalesef Blizzard, Steam gibi yerel fiyatları çok umursamıyor ülkemizde. Oyunun fiyatının indirime gireceğini hiç zannetmiyorum. Zam yer ama indirime girmez. Almak istiyorsanız bence hemen alın, zira önümüz Türkiye seçimi dövizin ne kadar dalgalanacağı belli olmaz.
Hocam yerel fiyatlandirma var aslında Wow tarafında vs ama Diablo 4 için var mı bilmiyorum.

Ben daha önce hiç diablo oynamamış birisi olarak, oyunu beğendim. Açık beta süresince karakterleri deneme fırsatım oldu. Oyunun hikayesi, atmosferi, mekanikler falan gayet hoşuma gitti. Bazen şu şöyle olsaydı dediğim şeyler de oldu tabii ki. 1200 TL açıkçası yüksek bir fiyat. Ben şimdiden kenara bir 60$ koydum ne olur ne olmaz diye. Oyun çıktıktan sonra alıp almamaya karar vereceğim. Yalnız oyunun müptelaları şimdiden oyunu almışlar. Duyduğuma göre, 1 milyondan fazla ön satış yapılmış.

Hocam yerel fiyatlandirma var aslında Wow tarafında vs ama Diablo 4 için var mı bilmiyorum.
WOW bir aylık ödeme abone sisteminde olduğu için yerel fiyatlandırma yaptılar. O da ucundan bir yerel fiyatlandırmaydı yine ortalamanın üzerinde bir fiyat çekmişlerdi. Yeni çıkacak bir oyunun daha çıkmadan bu fiyatlarda olması demek bu fiyatın indirim değil artacağına işaret ediyor bence. Henüz oyun çıkmadı çıkışında zam yer mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı