Diablo 4 Battle.Net'te Türkçe mi?

Liooooo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Diablo 4 alacağım ama bir tereddütüm var:

Steam'de Türkçe dil desteğinin olduğunu söylüyor ve 60$ (1.850 TL),
Battle.Net'te "available languages" kısmında Türkçeyi göremedim ve 1.475 TL.

Oyunu Battle.Net'ten alan var mı, orada Türkçe oluyor mu? Bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim.

Saygılarımla.

Türkçe dil desteği var. Nasıl yapıldığını burada anlattım.

Oyun Türkçe. Nasıl yapıldığını burada anlattım.

Çok teşekkür ederim, iyi geceler. :)

Merhaba,

Diablo 4 alacağım ama bir tereddütüm var:

Steam'de Türkçe dil desteğinin olduğunu söylüyor ve 60$ (1.850 TL),
Battle.Net'te "available languages" kısmında Türkçeyi göremedim ve 1.475 TL.

Oyunu Battle.Net'ten alan var mı, orada Türkçe oluyor mu? Bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim.

Saygılarımla.
Forumda bir konuda Game Pass'te ücretsiz olacağını okumuştum. Bahsettiğiniz miktarlar çok yüksek olduğu için bahsetmek istedim.

Merhaba anladığım kadarıyla şimdi battle.net den Diablo 4 alırsak Türkçe dil desteği olucak galiba, bilen varsa bir destek olabilir mi saygılar

Türkçe dil desteği var. Nasıl yapıldığını burada anlattım.

Dostum merhaba zahmet olmazsa bir sorum var yukarıda anlattığın gibi ben şimdi battle.net den Diablo 4 alırsam,dil seçeneklerimde Türkçe gözükmesede anlattığın yaparsam Türkçe olacak değil mi, selamlar saygılar

Merhaba anladığım kadarıyla şimdi Battle. Netden Diablo 4 alırsak Türkçe dil desteği olacak galiba, bilen varsa bir destek olabilir mi saygılar.

Dostum merhaba zahmet olmazsa bir sorum var yukarıda anlattığın gibi ben şimdi Battle. Netden Diablo 4 alırsam, dil seçeneklerimde Türkçe gözükmese de anlattığın yaparsam Türkçe olacak değil mi, selamlar saygılar.

Evet. Bir sorun yaşarsanız anlattığım şekilde yapabilirsiniz. Oyun resmi Türkçe dil desteğine sahip.

Evet. Bir sorun yaşarsanız anlattığım şekilde yapabilirsiniz. Oyun resmi Türkçe dil desteğine sahip.
Bilgi için çok teşekkür ediyorum selamlar

merhaba oyunu satın aldım şimdide install seçeneği çıkmıyor,diablo 4 standart edition üstüne gelince kütüphanenizde diyor,anlayamadım gerçekten
Ekran görüntüsü 2025-04-26 192526.png

Son düzenleme:
Bilgi için çok teşekkür ediyorum selamlar.

Merhaba oyunu satın aldım şimdi de install seçeneği çıkmıyor, Diablo 4 standart Edition üstüne gelince kütüphanenizde diyor, anlayamadım gerçektenEki Görüntüle 2478429

Aynı sürüme sahibim ben de. Bu şekilde install yazması gerek. Bir daha kontrol eder misiniz? Olmadı battle.net'i bir yeniden başlatın.

Screenshot_1.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı