Diablo 4 eşyalar neye göre belirleniyor?

Her yeni sezonda yeni karakter kasıyorsun. Sezonlar 3-4 ay sürüyor şimdi kasarsan 20 gün sonra o sezon bitecek kastığın karakter ebedi dünyaya gidecek ebedi dünyayıda nerdeyse kimse oynamıyor sen bu sezon normal hikaye oyna bitir öbür sezon sadece sezonun hikayesini oynar ve normal kasarsın.
Şimdi benim oynadığım çöp mü olucak orasını anlamadım. Yani levellerim vs sıfırlancak mı
 
Şimdi benim oynadığım çöp mü olacak orasını anlamadım. Yani levellerim vs sıfırlancak mı?

Tam olarak değil. Karakterin sezonlardan bağımsız olacak. Yine kasabilirsin. Demek istediği Diablo fanları hep sezonda oynar. Sezonlar yeni skiller getirir, yeni etkinlikler ve yeni Build denemeleri.

Hocam Diablo sizin bildiğiniz oyunlar gibi değil. Full grid odaklı.
 
Tam olarak değil. Karakterin sezonlardan bağımsız olacak. Yine kasabilirsin. Demek istediği Diablo fanları hep sezonda oynar. Sezonlar yeni skiller getirir, yeni etkinlikler, ve yeni Build denemeleri.
Yani benim anladığım şu oyunlardaki yan görevleri ana görevleri vs yap. Sezonu bekle. 23 tane zindan falan var onları da sezon başlayınca yap oyna daha iyi daha fazla item düşürme şansı var. Mı demek
 
Yani benim anladığım şu oyunlardaki yan görevleri ana görevleri vs yap. Sezonu bekle. 23 tane zindan falan var onları da sezon başlayınca yap oyna daha iyi daha fazla item düşürme şansı var. Mı demek.

Karakteri 1 ayda fulleyebiliyor insanlar. Bu yüzden sürekli baştan başlıyorlar gibi düşün. Sezonlarda millet sıkılmasın diye var.
 
Anladım şimdi oldu. Ben diablo fanı vs olmayınca öyle düşündüm. Tabi fanı olan adam 1 ay saatlerini veriyor oynuyor. Diğer sezonu bekliyor farklı karakterlerle vs yine aynı şeyi yapıyor.
Karakteri 1 ayda fulleyebiliyor insanlar. Bu yüzden sürekli baştan başlıyorlar gibi düşün. Sezonlarda millet sıkılmasın diye var.
 
Anladım şimdi oldu. Ben Diablo fanı vs olmayınca öyle düşündüm. Tabii fanı olan adam 1 ay saatlerini veriyor oynuyor. Diğer sezonu bekliyor farklı karakterlerle vs yine aynı şeyi yapıyor.

Bir sezonda 4 karakter fulleyen ben 🤣. Rogue da sıkıldım yarım bırakmıştım.
 

Geri
Yukarı