Diablo 4 nasıl bir oyun?

İlk olarak necromancer kendi seviyesinin üzerindeki düşmanları bile rahat kesen bir sınıf. Heyecan arıyorsan hardcore dene. Hardcore alışınca herhangi bir oyunda da hardcore ararsın öyle diyim. Diablo 3 teki Torment mantığı olsa bide. Diablo 4 ilk çıktığında dünyanın seviyesini ayarlayabiliyordun. Şimdi seviyeye göre 50 de ve 75 de olması çok saçma. Ben bile Diablo 3 de Torment 2 de başlardım (Normal zorluğun 5 katı ve Torment 16 sondu). Diablo 3 e kaç defa baştan başlamışımdırda diablo 4 de max 2 sezon oynadım.
Hocam oyunda content yok gibi geldi bana ya da ben keşfedemedim bilmiyorum.

Hocam oyunda content yok gibi geldi bana ya da ben keşfedemedim bilmiyorum.

Genelde end game olayda, oyun size uygun olmayabilir. Normal bir durum. Her oyun hitap edecek diye bir şey yok. Mesela bende rdr 2 ye bayılan biri değilim. Çok yavaş geliyor.

Genelde end game olayda, oyun size uygun olmayabilir. Normal bir durum. Her oyun hitap edecek diye bir şey yok. Mesela bende rdr 2 ye bayılan biri değilim. Çok yavaş geliyor.
Hocam para verdik ya tam anlamaya çalışıyorum. Belki bir şey kaçırıyorumdur diye. Mesela ben Elden Ring’de falan grind yapmaya bayılıyordum.

Hocam para verdik ya tam anlamaya çalışıyorum. Belki bir şey kaçırıyorumdur diye. Mesela ben Elden Ring'de falan grind yapmaya bayılıyordum.

Hmm... Elden Ring ile kıyaslaman doğru olmaz çünkü oradaki tüm düşmanlar tehdit. Diablo da amaç end game rushlamak benim gözümde. Diablo'daki yaratıklar senden hep güçsüz eğer dünya seviyesini artırmadığın sürece. Diablo 4'te ben onu hardcore ile biraz tolere ettimde genede çok fazla oynatmadı beni. 50 level olduktan sorna zorluğu değiştirdiğin halde yine kolay geliyorsa farklı karakter ile baştan hardcore deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı