Diablo 4 Rogue karakteriyle ne yapılmalı?

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Xbox Game Pass'e Diablo 4 gelmesiyle 3 arkadaş olarak başladık. Rogue karakter oynamayı sevdiğim için bu sınıfı seçtim. 26 levele geldim ve bu levele kadar hemen hemen önümüze gelen bütün yan görevleri yaptık. Sadece 2 ana görev yapmışızdır herhalde. Yanlış ilerlemek istemiyorum. Diablo 4 Custom Build burada ki Build'i yapıyorum. Yaptığım Build'den daha iyisi varsa öneriye açığım. Bu gidişatta şunu da kesin yap dediğiniz bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle başta yeni başlayanlar öncelikle sarı ana görevleri yapın yan görevlerle zaman kaybetmeyin. En önemli şeylerden biri olan bineğe ulaşmak için belli bir ana görevi bitirmeniz gerekiyor. Zaten Sezon oynayacağınız için yan görevlere bol bol vaktiniz olacak. Ana görevler bittikten sonra 5 bölgedeki renown puanlarını tamamlamaya çalışın.Renown puanlarını (tab+w ) en kolay bitirmenin yolu haritalardaki tüm dungeonları bitirmek. 2000 puan toplamak yeterli olacaktır. Haritada çıkan sarı çemberler etkinlikler oluyor onlara denk geldikçe yapın.
Ana hikayeyi tamamladığınızda, diğer karakterlerinize bu aşamayı atlatabilme imkanınız olacak. Sanctuary'nin belirli bölgelerine ve geçişlere erişim kazanmanızı sağlayacak.
Build olayı daha iyisi daha kötüsü yok sizin oynayışınıza göre şekillenir şimdilik baktığınız yerden devam edin sonra farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz. Zaten bir karakterde sabit kalmayacaksınız.

Hocam öncelikle başta yeni başlayanlar öncelikle sarı ana görevleri yapın yan görevlerle zaman kaybetmeyin. En önemli şeylerden biri olan bineğe ulaşmak için belli bir ana görevi bitirmeniz gerekiyor. Zaten sezon oynayacağınız için yan görevlere bol bol vaktiniz olacak. Ana görevler bittikten sonra 5 bölgedeki renown puanlarını tamamlamaya çalışın. Renown puanlarını (Tab+W ) en kolay bitirmenin yolu haritalardaki tüm dungeonları bitirmek. 2000 puan toplamak yeterli olacaktır. Haritada çıkan sarı çemberler etkinlikler oluyor onlara denk geldikçe yapın.
Ana hikayeyi tamamladığınızda, diğer karakterlerinize bu aşamayı atlatabilme imkanınız olacak. Sanctuary'nin belirli bölgelerine ve geçişlere erişim kazanmanızı sağlayacak.
Build olayı daha iyisi daha kötüsü yok sizin oynayışınıza göre şekillenir şimdilik baktığınız yerden devam edin sonra farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz. Zaten bir karakterde sabit kalmayacaksınız.

Hocam değerli vaktinizi ayırıp böyle güzel ve açıklayıcı bir yazı yazdığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıp ana görev ile ilerleyeceğiz.

merhaba bende xbox tan oynuyorum yeni başladım 22 level büyücüm var şu anda . rogue açtım fakat ana görev vermiyor kendim mob keserek 10 level oldum nedeni nedir acaba ? ne yapmam lazım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı