Diablo 4'te gerçek para ile item nereden satılır?

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.248
Arkadaşlar item satışlarını nereden yapabilirim? Sezonda gelmek üzere doğal olarak insanlar para verip item alma derdine düşecektir GameSatış ByNoGame'e falan baktım oralarda yok yabancı sitelerde olur, açıkçası döviz ile para kazanmayı isteriz var mı önereceğiniz güvenli birkaç yer?

Bildiğim kadarıyla yok daha hocam.

Diablo 4'ün böyle bir oyuna dönüşmesi beni mutlu ediyor. Popüler olması çok iyi bir şey.

Arkadaşlar item satışlarını nereden yapabilirim? Sezonda gelmek üzere doğal olarak insanlar para verip item alma derdine düşecektir GameSatış ByNoGame'e falan baktım oralarda yok yabancı sitelerde olur, açıkçası döviz ile para kazanmayı isteriz var mı önereceğiniz güvenli birkaç yer?
Diablo 4 herhangi bir mmorpg gibi item alıp satabileceğin bir oyun değil. Oyunda itemler zaten her oyuncuya düşüyor ve finansal değerleri yok. Çünkü her sezonda yeni buildler için yeni setler gelir. Alan kişi en fazla 1 sezon kullanacağı iteme niye para versin ki?

Diablo 4 herhangi bir mmorpg gibi item alıp satabileceğin bir oyun değil. Oyunda itemler zaten her oyuncuya düşüyor ve finansal değerleri yok. Çünkü her sezonda yeni buildler için yeni setler gelir. Alan kişi en fazla 1 sezon kullanacağı iteme niye para versin ki?

Yani diablo 3'ü binlerce saat oynayan biri olarak biliyorum nasıl bir oyun olduğunu ama diablo 4 için farklı olacaktır hatta diablo 3 de ilk başlarda blizzard kendi gerçek para ile bu trade'i sağlıyordu bize ve şuan yabancı forumlara baktığımda tonla satış mevcut ama güvenli mi bilmiyorum 3 ay sürecek sezonlarda büyük ihtimalle bu işler döner nie dönmesin? adamın biri harlequin helm olan hesabı 50.000 dolara satın aldı. ;D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı