@Pavel Ulmanovic Dadaşev evet. Oyun bittikten sonra yapılacaklar gibi. Mesela CoD'da singleplayer bitince CO-OP ve multiplayer oynanır gibi.
Peki sizce almaya değer mi? Bu türü ilk kez oynayacağım.@Pavel Ulmanovic Dadaşev evet. Oyun bittikten sonra yapılacaklar gibi. Mesela CoD'da singleplayer bitince CO-OP ve multiplayer oynanır gibi.
Peki sizce almaya değer mi? Bu türü ilk kez oynayacağım.
End Game denen şey karakteri maksladıktan sonra yapılacaklar. Yine bomboş değil içeriği var ama POE gibi dolu değil. Yani bence ilk defa oynayacaksan öneririm Türkçe dil desteği var. Ve diğerleri kadar daha ayrıntılı değil yeni olduğundan. POE veya last epoch daha karmaşık gelebiliyor. Tek sıkıntısı fiyatı. Eğer Game Pass'in varsa Game Pass'den dene önce. Çünkü pişman olursan bayağı kazık yemiş gibi olursun Deluxe versiyonu bile pahalı.
Diabloyu sevsen bile bağımlısı olamaz ki content çok az geliyor gamepassden oynaması her türlü daha mantıklı. Çok sevdin diyelim 2 karakter kastın sonra content bekliceksin. Sonra sana content diye dlc çıkarıp bide bilmem kaç dolara satcaklar.End Game denen şey karakteri maksladıktan sonra yapılacaklar. Yine bomboş değil içeriği var ama POE gibi dolu değil. Yani bence ilk defa oynayacaksan öneririm Türkçe dil desteği var. Ve diğerleri kadar daha ayrıntılı değil yeni olduğundan. POE veya last epoch daha karmaşık gelebiliyor. Tek sıkıntısı fiyatı. Eğer Game Pass'in varsa Game Pass'den dene önce. Çünkü pişman olursan bayağı kazık yemiş gibi olursun Deluxe versiyonu bile pahalı.
Ama seversen de bağımlısı olursun. Çünkü oyunun sonu yok aslında. Her sezon sıfırlanıyor en baştan başlıyon. Önceki sezon ki karakterin ebedi versiyona dönüyor. Yeni sezonda sıfırdan karakter oluşturman gerekiyor. Yani o yüzden önce oyun tarzını sevip sevmediğini anlaman lazım. Onun için de ya Game Pass'den dene ya da POE dene bedava oynaması.
Usta almayı düşünürsen bende Diablo 2 Resurrected, Diablo 3 ve Dlcleri ve Diablo 4'ün olduğu hesap var uyguna bırakıyorum aldığın yerden ucuza gelir her türlüPeki sizce almaya değer mi? Bu türü ilk kez oynayacağım.
Diablo'yu sevsen bile bağımlısı olamaz ki content çok az geliyor Game Pass'den oynaması her türlü daha mantıklı. Çok sevdin diyelim 2 karakter kastın sonra content bekleyeceksin. Sonra sana content diye DLC çıkarıp bir de bilmem kaç dolara satcaklar.
kanka ben almayı düşünüyorum ama hesap aktarım işi nasıl olacak sonradan sıkıntı çıkmasın?Usta almayı düşünürsen bende Diablo 2 Resurrected, Diablo 3 ve Dlcleri ve Diablo 4'ün olduğu hesap var uyguna bırakıyorum aldığın yerden ucuza gelir her türlü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.