Diablo IV DLC şart mı?

MrNeverLess

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör: ASUS ROG Strix XG27UCS 27 inç 160Hz 4K
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Sıvı Soğutucu: Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm
Anakart: ASUS TUF GAMİNG B850-E WIFI 8000MHz
Ekran Kartı: GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB
RAM: Lexar Thor RGB 32GB (2x16) 6000MHz CL38
SSD: Lexar NM790 1TB ve WD Blue SN570 1TB
Kasa: BitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa
Merhaba,
Diablo IV almayı düşünüyorum sürekli güncelleme alıyormuş ve her sezon etkinlik vs. oluyormuş ama aklıma takılan şey DLC şart mı? Her sezon DLC geliyor mu? Ve DLC almazsak ne gibi eksileri olur ne kaybederiz? Şimdiden teşekkür ederim.

DLC almazsanız yeni gelen sınıf ve birkaç içerikten faydalanamazsınız ama adı üstünde DLC, şart değil.

Ben oyunun standart sürümünü satın aldım ve öyle oynuyorum. Kısacası keyfinize kalmış. Oyunu beğenirseniz DLC'yi satın alabilirsiniz.
Ama DLC olmazsa oyun bir süre sonra kendini tekrarlamaz mı? Toplamda kaç saatiniz var ve sıkılmaya başladınız mı?

Ama DLC olmazsa oyun bir süre sonra kendini tekrarlamaz mı? Toplamda kaç saatiniz var ve sıkılmaya başladınız mı?

100 saate yakın oynadım, 4 saati bugün.

Oyundan sıkılacaksanız ilk 4-5 saat içinde sıkılmaya başlarsınız zaten. Çünkü neredeyse her zaman aynı şeyi yapıyorsunuz. Yaratıkları öldürüp seviye atlıyor, 100.seviyeye ulaştıktan sonra mitik itemler için tormented bosslara giriyorsunuz.

Bu sezon rogue hariç bütün sınıfları oynadım. Barbar ve Druid 100, Necromancer ve Sorcerer sınıflarını 60 level yaptım. Sıkılmadım, oyun bir şekilde beni içinde tutuyor. Tabii sizin için böyle olmayabilir, game pass alarak bi' deneyin derim. Beğenirseniz direkt oyunu satın alabilirsiniz.

100 saate yakın oynadım, 4 saati bugün.

Oyundan sıkılacaksanız ilk 4-5 saat içinde sıkılmaya başlarsınız zaten. Çünkü neredeyse her zaman aynı şeyi yapıyorsunuz. Yaratıkları öldürüp seviye atlıyor, 100.seviyeye ulaştıktan sonra mitik itemler için tormented bosslara giriyorsunuz.

Bu sezon rogue hariç bütün sınıfları oynadım. Barbar ve Druid 100, Necromancer ve Sorcerer sınıflarını 60 level yaptım. Sıkılmadım, oyun bir şekilde beni içinde tutuyor. Tabii sizin için böyle olmayabilir, game pass alarak bi' deneyin derim. Beğenirseniz direkt oyunu satın alabilirsiniz.
Teşekkür ederim, DLC'ye bu kadar takılma sebebim Elden Ring'ten dolayı, Elden Ring DLC benim için baya fark yaratmıştı yeni bosslar, yeni yetenekler, yeni harita vs. ve Diablo IV DLC'de yeni harita olacağını duyunca sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.

Teşekkür ederim, DLC'ye bu kadar takılma sebebim Elden Ring'ten dolayı, Elden Ring DLC benim için baya fark yaratmıştı yeni bosslar, yeni yetenekler, yeni harita vs. ve Diablo IV DLC'de yeni harita olacağını duyunca sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.

Oyun tarihinin en iyi DLC'lerini yapan ekip ile Blizzard'ı kıyaslamak biraz adaletsiz olmuş ama kötü bir DLC geleceğini zannetmiyorum, en azından Diablo serisinine göre. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı