Battle.net Diablo IV Expansion Bundle 799.99 TL

drpakers

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yüzlerce oyunum var, dönüp dolaşıp yine Diablo 4 oynuyorum. Hem nefret edip hem de bağımlılık yaptıran bir oyun. Yeni sezonda bayağı bir değişiklikler geliyor.
Fiyat çok iyi, 2023 sonunda bu paketi indirimli 1.850₺'ye almıştım.

Cidden çok iyi bir fiyat ben yanlış hatırlamıyorsam 2200 civarına almıştım. Her sezon 2-3 hafta sadece d4 oynayıp yeni sezonu bekliyorum :D Umarım bu sezon roga güzel bir build gelir.

Yüzlerce oyunum var, dönüp dolaşıp yine Diablo 4 oynuyorum. Hem nefret edip hem de bağımlılık yaptıran bir oyun. Yeni sezonda bayağı bir değişiklikler geliyor.
Fiyat çok iyi, 2023 sonunda bu paketi indirimli 1.850₺'ye almıştım.

Dostum başka bir konuya da yazdım sordum cevap verilmediği için sana da sorayım,
Ben burda hangi paketi almalıyım ?
Benim için ana oyun + yeni karakter ve haritalar önemli ( dlc paketi olarak )
Dlc de kozmetikmiş,petmiş, kıyafetmiş vs önemli değil oyun içinden çabalar elde ederim bir şekilde
Battle.de de karmaşık şekilde ya da ben anlamadım 800 küsur tl.lik paketi alsam galiba dediğime istediğime uygun paket oluyor doğru mu acaba ?

Dostum başka bir konuya da yazdım sordum cevap verilmediği için sana da sorayım,
Ben burda hangi paketi almalıyım ?
Benim için ana oyun + yeni karakter ve haritalar önemli ( dlc paketi olarak )
Dlc de kozmetikmiş,petmiş, kıyafetmiş vs önemli değil oyun içinden çabalar elde ederim bir şekilde
Battle.de de karmaşık şekilde ya da ben anlamadım 800 küsur tl.lik paketi alsam galiba dediğime istediğime uygun paket oluyor doğru mu acaba ?
Diablo IV Genişleme Paketi yazıyor biraz aşağıya kaydırınca sayfayı. Onu alsanız yeterli. Hem ana oyun hemde Dlc paketini almış oluyorsunuz. Bu linkteki dlc paketin sürümleri.

Ben ana oyun ve vessel hatred almıştım. Genişleme paketi almalı mıyım?
Kozmetik öğeler ve premium savaş bileti önemliyse sizin için alabilirsiniz ona siz karar verin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251120_152100_Chrome.jpg
    Screenshot_20251120_152100_Chrome.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 23
Ben anlamadım bende varmıymış zaten?
Deluxe edition paketini almışssınız siz zamanında. Geriye Portal, 6 zırh seti, Melek görünümlü kanat, Kaplan peti ve 3000 platin kalıyor. Ultimate edition da bunlar var ekstra olarak Deluxe'a göre. Bence gerek yok almanıza ama karar sizin.

İlk defa alacak olan arkadaşlar da bence standart paketi alıp geçin. Kozmetiklere önem vermiyorsanız.

Ben burada hangi paketi almalıyım?
Benim için ana oyun + yeni karakter ve haritalar önemli ( DLC paketi olarak )
DLC de kozmetikmiş, petmiş, kıyafetmiş vs önemli değil oyun içinden çabalar elde ederim bir şekilde.
Battle.de de karmaşık şekilde ya da ben anlamadım 800 küsur TL. Lik paketi alsam galiba dediğime istediğime uygun paket oluyor doğru mu acaba?

Paylaştığım sürüm alman gereken sürüm. Yani ana oyun + DLC. DLC olmadan bazı itemlere ve özelliklere erişemiyorsun. Deluxe ve Ultimate kozmetik ıvır-zıvır.

Screenshot_1.png

Düzeltme: Eylül 2024'te almışım😇.

Screenshot 2025-11-20 at 15-34-56 Battle.net Hesabı.png

Son düzenleme:
Paylaştığım sürüm alman gereken sürüm. Yani ana oyun + DLC. DLC olmadan bazı itemlere ve özelliklere erişemiyorsun. Deluxe ve Ultimate kozmetik ıvır-zıvır.

Eki Görüntüle 2607724
Dediğim gibi benim için ana oyun ve yeni eklenen haritalar yeni gelen karakterler vs önemli kıyafet kozmetik ıvır zıvıra bakmıyorum,
Şöyle 2.sorumu da sorayım olurda oyuna yeni bir karakter daha eklelediklerinde bu paketi satın alsam erişim sağlayabilir miyim ?

Dediğim gibi benim için ana oyun ve yeni eklenen haritalar yeni gelen karakterler vs önemli kıyafet kozmetik ıvır zıvıra bakmıyorum,
Şöyle 2.sorumu da sorayım olurda oyuna yeni bir karakter daha eklelediklerinde bu paketi satın alsam erişim sağlayabilir miyim ?
Yeni karakteri yeni dlc olarak satacaklar önümüzdeki sene. Sezon tanıtımında açıklamışlardı. Ama değişir mi bu durum bilmiyorum. Maalesef kötü bir durum böyle olması.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı