Diablo IV vs Baldur's Gate 3

• Konuyu başlatan Xesh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 345

Xesh

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iki oyun arasında kaldım. Hangi oyunu oynamam lazım =çok fark göremedim aralarında ne gibi farklar var =özetleyebilecek var mı, önereceğiniz hangisi olur?

Savaş mantığında hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin. BG3 sıra tabanlı bir savaş sistemi var. Yani hamleni yap sonra o yapsın vs. gibi. Diablo IV ise aksiyon olarak direkt savaşı var.

Konusu hikayesi birbirine denk mi dersen hayır ama bu ayrım çoğu kişinin fikrini değiştirebiliyor.

Savaş mantığında hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin. BG3 sıra tabanlı bir savaş sistemi var. Yani hamleni yap sonra o yapsın vs. gibi. Diablo IV ise aksiyon olarak direkt savaşı var.

Konusu hikayesi birbirine denk mi dersen hayır ama bu ayrım çoğu kişinin fikrini değiştirebiliyor.

Konu hikaye bakımından hangisi daha ön plana çıkar peki.

Hocam direk olarak Baldur's Gate 3. araştırarak vakit kaybetmeyin.

Bende aslında o yöne doğru kayıyorum fakat gene de bir sormak istedim.

Bence BG 3 hikaye olarak hem daha iyi hem daha uzun. Diablo IV'ün atmosferi beni çok etkilemişti ve çekmişti. Daha büyük coşku içeriyordu.

Bende aslında o yöne doğru kayıyorum fakat gene de bir sormak istedim.
Hikaye olarak kesinlikle BG3. Diablo fanı olmama rağmen 4. oyunun çok bir olayı yok arka planda. BG3 tarihin en iyi 5 oyununa girer bence.

Hikaye olarak kesinlikle bg3. Diablo fanı olmama rağmen 4. oyunun çok bir olayı yok arka planda. BG3 tarihin en iyi 5 oyununa girer bence.

Bence bg 3 hikaye olarak hem daha iyi hem daha uzun. Diablo IV'ün atmosferi beni çok etkilemişti ve çekmişti. Daha büyük coşku içeriyordu.

Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar BG3 alacağım.

Diablo pek hikayesi ile ünlü bir seri değil. Daha çok zorluk seviyeleri ve oynanışı ile ünlü. Durmadan kasıldığınız, güçlendiğiniz ve zindanları yok ettiğiniz bir oyun.
Diablo 4, en çok hikayeye dikkat eden Diablo oyunu olsada pek bir etkileyiciliği yok. Baldurs Gate 3 gibi bir prodiksiyon kesinlikle yok, zaten amacıda bu değil.

Diablo pek hikayesi ile ünlü bir seri değil. Daha çok zorluk seviyeleri ve oynanışı ile ünlü. Durmadan kasıldığınız, güçlendiğiniz ve zindanları yok ettiğiniz bir oyun.
Diablo 4, en çok hikayeye dikkat eden Diablo oyunu olsa da pek bir etkileyiciliği yok. Baldur's Gate 3 gibi bir prodiksiyon kesinlikle yok, zaten amacıda bu değil.

O zaman sürekli zindan içinde dövüşeyim gelişeyim dersem Diablo ama daha çok hikaye üstünden ilerleyeyim tercihle vs dersem BG3 herhalde.

O zaman sürekli zindan içinde dövüşeyim gelişeyim dersem Diablo ama daha çok hikaye üstünden ilerleyeyim tercihle vs dersem BG3 herhalde.
Evet tam öyle. Diablo 4 yerine bu zindan açlığınızı Path of Exile içinde gideredebilirsiniz doğrusu, 2. oyun şuanlık paralı ama eninde sonunda bedava olucak çıkınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı