Dianabol sonrası ne yapmak gerek?

Makaleler
12
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Selamlar. 2 yıllık fitness maceramda askere gitmeden dianabol girmeyi düşünüyorum. 1-2 ay bir süreç içinde ne kadar zararı olur? Oral olarak alınan steroidlerin iğneye göre daha zararlı oldugunu biliyorum toksik açısından. Doğru mudur? Dianabol macerası sonrasında veya beraberinde bir şey yapmam gerekir mi?

Ne gereği var? Vücudun ilaçtan kaynaklı topladığı suyu zaten bıraktığında 2-3 haftada atacak eski haline döneceksin.

Bilgim var evet. Sadece beraberinde ve sonrasında ne gibi ilaç takviyeleri yapmam gerekiyor onu sormuştum. Düşünüyorum zaten. Steroid gibi toksik açısından yüklü bir ilacı öyle ağrı kesici gibi kullanacağımı düşünmeyin hocam aman. Sadece bilgim olması amacıyla sordum internette araştırdıgımda her site farklı bir şey söylüyor. Araştırma evresindeyim hala.

Tek başına dianabol kürü çok mantıksız, hiç verimli bir şey değil. Üstelik ne yapacağını da bilmiyorsun karaciğeri eline alabilirsin. Östrojen için önlem almazsan jinekomasti ile uğraşırsın. PCT yapman gerekecek kür sonrasında, testosteronun baskılanacak. Kaldı ki genetiğin yatkın değilse bir de kür içi uğraşacaksın.

Kısacası ne yapıp ettiğini bilmeden tek başına küre girmeyi düşünme bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı