Didi Reklamındaki Teyze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan var ya, size diyecek ağız dolu bir çok lafım var @Silinen üye ve konu sahibi ama değmezsiniz. Defol git açıkçası televizyonun karşısından, madem bu ülkeyi senin gibi saygısızların, karı kız görmek için reklam izleyenlerin bile, yaşayabileceği bir yer haline getiren insanlardan utanıyorsun, defol o zaman! Ayrıca, milliyetçilik kötü bir şey değildir, Atatürk Milliyetçiliği diye bir şey var ;) Hani bilmiyorsan internetini karı kızdan başka şeye harca ;)

Ben hiçbir zaman "karı kız" için televizyon izlediğimi söylemedim. Söyledim mi, nerede? Çok merak ediyorum zamanımı o tür içerikli şeylerle harcadığım kanısına nereden vardınız? Sadece çıplaklığın ayıp bir şey olmadığını söyledim. Yoksa ben de tercih etmem ve en az bunun kadar saçma bulurum çıplaklık içeren reklamları. Milliyetçilik konusuna gelirsek benim kastım Atatürk milliyetçiliği falan değil, direkt "Türkiye dünyanın en güzel ülkesi", "Türkler en üstün ırk" diye saçmalayanlar. Ben bu ülkeden bu şekilde işledikçe bulunmaktan da memnun değilim ayrıca, ve de en yakın zamanda okulumu tamamlayıp "defolup gideceğim"...

Gerçekten kendiniz seçmediğiniz bir ülkeye nasıl bu kadar anlam yükleyip de değerli bulabiliyorsunuz hiç anlamıyorum.

Usta konu değişik yerlere gitmiş. O, reklamı bende hiç sevmiyorum. Acun Ilıcalı yarışmalarına katılan, bir yarışmacının annesi o. Acun sayesinde, yürüdü gitti. Türkiye' de yapılan reklamlarda, insanları salak yerine koyuyorlar. Türkiye, bu kafalar ile 5. Dünya ülkesi olmaya, yüz yıllar boyu devam edecek. Ne yazık ki.

Gerçekten kendiniz seçmediğiniz bir ülkeye nasıl bu kadar anlam yükleyip de değerli bulabiliyorsunuz hiç anlamıyorum.

Bazıları VATANSEVER doğar ;) o duygusu olmayan anlayamaz. Hele ataların Atatürk'ün korumasıysa(Topal Osman Ağa), Mete ise, Timur ise, Cengiz ise, Atatürk ise...

Abi burada "Köylü" yani ezik muamelesi yapılmıyor kimseye. Saptırmayın saçma sapan şeylerle. Karadenizli büyük ihtimal bu teyze. Bende bir Karadenizli olarak şiveyi çarpıttığını, saçma sapan bir şeye götürdüğünü düşünüyorum. Ve bu reklamın olmaması gerektiğini düşünüyorum. İtici olmasının yanında insanların "Saflığı" kullanılarak prim yapmaya çalışıyorlar. Bekledikleri tepki reklam başlayınca "Ay ne sempatik, ne tatlı." dememiz. Daha çok beklerler. Lütfen bana da cevap verenlerin milliyetçilik olaylarına girmemesini rica ediyorum. Bahsettiğim şey çok ayrı.

Benden sonraki yorumları biraz ağırlaştırmışsınız ancak demek istediğim gayet açıktır. Kişi veya şivesine bakıp bir insanı kötüleyemezsin. Bu şekilde aklınız çalışırsa tüm milleti ve bir topluluğun komplesini suçlamış veya kötülemiş olursunuz. Bu şekilde saçma konuları da açmamaya özen gösteriniz. Sorunuz varsa doğru düzgün sorarsınız. Örneğin;
"..... reklamı şikayet etmek veya yayından kaldırmak istiyorum nasıl yapabilir veya engelletirebilirim?" dersen, sorun çıkmaz ve tavrım bu şekilde olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı